facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoeve de Burgh

Hoeve de Burgh
Adres: Kiewegracht 7 , Gulpen 6271 BN, NL
Telefoonnummer: 043 450 0153
Stad: Gulpen
Route: Kiewegracht 7
Postcode: 6271 BN



op zoek naar gerelateerd: hoeve de burgh zoover, hoeve limburg, hoeve de burgh 6271 bn gulpen, vakantiehuis gulpen 2 personen, vakantiehuis gulpen 14 personen, midweek gulpen, groepsaccommodatie gulpen, appartement gulpenerberg
Recensies
Wij waren met een familiegroep, alle leeftijden. Verbleven in een net gerenoveerde woning. Het is ons zeer goed bevallen. Het is een prachtige authentieke hoeve met een sfeervolle binnenplaats. Er was ruimte genoeg in de woning. Alles was schoon en sanitair allemaal nieuw. Gastvrouw is zeer vriendelijk en gastvrij. Ook heel ideaal is dat het op loopafstand is van Gulpen. Echt een aanrader wij hebben genoten!
Voor ons inmiddels de 3de keer met vrienden hier geen. Wat een mooi plekje. Super gezellige binnenplaats. En een mooi uitzicht op het gulpenberg Ongetwijfeld tot volgend jaar
Wij logeren hier nu. Ja, het is oud en eenvoudig maar daarom juist heel sfeervol. De binnenplaats doet aan een restaurant denken, gezellig. Edmee doet er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. De matrassen zijn heel goed, alleen is mijn bed te smal voor mijn dikke .... 's Morgens wil er niemand opstaan. Je komt hier lekker tot rust.
Perfecte plek in de Limburgse heuvels. Appartement was netjes met goede bedden, lekker ontbijtje en een vriendelijke eigenaresse. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom : een aanrader !!
Wij komen hier al jaren met z’n tweeën en onze hond, maar ook met bijna de hele familie. Edmee is een geweldige gastvrouw en de huisjes zijn altijd geweldig schoon. Hartelijk ontvangst, gastvrij rn een kei mooie omgeving. Wij komen hier graag aangezien je met de auto overal dichtbij zit. Maastricht, Valkenburg en niet te vergeten op loopafstand van Gulpen, met leuke gezellige winkeltjes, terrasjes. Ook geweldig om vanuit hier heerlijk te wandelen. Ik zeg geen 100% maar 200% top locatie. Wij zien dit altijd als onze 2e huisje.
We zij met de fam een lang weekend hier na toe gegaan echt een top locatie dicht bij het centrum en een geweldige omgeving met veel loop paden en fiets routes en leuke gezellige kroegen en 2 bier producenten gulpenbier en brandbier en smaken heerlijk ik zeg een aanrader Klein minpuntje parkeer gelegenheid te weinig
Prima locatie. Mooie binnenplaats, alleen heel erg jammer dat de appartementen extreem gehorig zijn. Met enerzijds een paar buren die veel lawaai produceren en anderzijds een Belgisch stel met een 15 weken oude teckel pup, die alleen thuis werd gelaten en uren zat te janken en blaffen, is het absoluut geen locatie waar je voor je rust naar toe hoeft te gaan. Ook is er zeer weinig parkeerplaats als je bedenkt dat de eigenaresse verhuurt met soms 10-12 mensen per huisje en dan plotseling 3 auto's extra staan waardoor mensen worden ingesloten en niet weg kunnen. Nadeel is ook dat als je klaagt over deze punten ze zich beroept op het gedrag van vakantiegangers. Deels is dat ook zo, maar als ik op vakantie ben heb ik geen zin om mensen te moeten aanspreken om zich fatsoenlijk te gedragen. De eigenaresse woont er zelf niet bij, trekt dus de deur dicht en als 't niet lukt zoek 't dan maar uit. Gevolg is dat we in 1 week tijd, 3 x overlast hadden echte overlast hadden van buren X en 2 x van buren Y, die zo onnozel waren een jonge pup lekker de boel bij elkaar te laten blaffen en zelf op te hoepelen. Je kunt je dan afvragen of zo'n verhuurder haar gasten ziet als gewillige melkkoeien, die midden in de kerstperiode niet even makkelijk ergens anders naar toe kunnen. Wat we anders zeker hadden gedaan. Gelukkig maakte de uitstapjes die we zelf overdag hadden gepland de ellende van de vakantie woning een beetjes goed. Zou er zeker niet voor een 2de keer naar toe gaan.
Prima locatie, en zeer vriendelijke gastvrouw. De hoeve ligt op wandelafstand van de stad en dicht bij Valkenburg, Maastricht. dus voldoende te beleven. De gastvrouw is zeker aanwezig op de hoeve en antwoordt zeer snel op gestelde vragen. Ons huisje was mooi versierd met Kerst decoratie. En voelde gezellig aan. Net als de mooie binnenplaats. Er was voldoende parking die idd. niet zo groot was maar ruim voldoende. Er waren tijdens ons verblijf idd belgen met een pupje. Maar zo onnozel waren die niet. Ze hadden voldoende verantwoordelijkheids zin. Maar daar hebben jullie lezers niet veel aan. Dus eindig ik met een positieve noot wij komen zeker terug. Groeten "De Belgen"
Vrijdag ochtend gebeld voor een eventuele slaap plek voor savonds en zaterdagavond. Was erg last minute, maar dit was geen enkel probleem. Had deze locatie doorgekregen via een collega! Wat een bijzondere locatie en een prachtige plek. Kamers waren uitstekend. En de gastvrouw was zeer vriendelijk. Ik zou iedereen deze locatie aanraden! Wij hebben in iedergeval onzettend genoten en komen graag nog een keer langs!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid