facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoeve de Breeje Steeg

Info

Low budget en 'doe het zelf' paardenpension en kleinschalige vleesveehouderij

Geschiedenis

Wij bieden op kleinschalige wijze stallingsmogelijkheden aan voor paarden en/of pony's.

De stallen zijn ruim van opzet, er is volop ruimte om je spullen op te kunnen bergen in een afgesloten ruimte en per 1 november beschikken wij ook over een paddock. Op korte afstand van onze boerderij bevindt zich rijvereniging De Stuwruiters waar je gebruik kunt maken van een rijbak. Uiteraard is lidmaatschap van deze vereniging hiervoor verplicht.

Wij streven ernaar om de paarden zoveel mogelijk weidegang te bieden. In de periode van 01-04 tot 01-10 mogen de paarden 24/7 naar buiten. In de winterperiode mogen de paarden ook de wei op mits de weersomstandigheden en de staat van het land dit toelaten.

Omdat wij alleen stalling, hooi en water faciliteren kunnen wij een gunstige huur in rekening brengen. Een echte 'doe het zelf-stal' voor een low budgetprijs.

Beschikbaarheid op dit moment: 1 stal

Tevens zijn wij een kleinschalige vleesveehouderij. Wij houden maximaal 15-18 stuks vleesvee aan als hobby. Onze koeien lopen in de periode van maart-november altijd buiten. Onze koeien eten gras, kuilgras, hooi en wij dienen 1x per jaar een vitamine/mineralen preparaat toe. Door dit rantsoen groeien onze koeien op een rustige en natuurlijke manier op. Onze koeien zijn vrij van antibiotica.

Omdat wij zelf het eten van een stukje eerlijk en duurzaam vlees op prijs stellen en het belangrijk vinden te weten waar 'het vlees' vandaan komt, slachten wij met enige regelmaat een koe. Deze koe wordt door onze vaste huisslachter geslacht en verwerkt.

Wij bieden met enige regelmaat vlees aan voor de verkoop. U kunt zowel een vleespakket (circa 8,5 kg) als aparte vleessoorten afnemen. De kosten voor een vleespakket bedragen ongeveer € 95,- tot € 100,-.

Wilt meer informatie over het vlees dat wij aanbieden? Stuur dan een email naar: [email protected].

Adres: Breede Sticht 1, 4124 AC Hagestein
Telefoonnummer: 06-13106259
Stad: Hagestein
Route: Breede Sticht 1
Postcode: 4124 AC


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid