facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoesjesweb.nl

Info

Hoesjesweb.nl is de webshop waar u alles vind op het gebied van hoezen. Voor mobiel en tablet maar ook voor uw bbq, tuinset, parasol, motor of scooter

Geschiedenis

Hoesjesweb.nl is de online webwinkel en marktkraam voor de nieuwste en voordeligste hoesjes en accessoires voor mobiele telefoon en tablets. Bij ons profiteert u van een actueel en een zeer groot assortiment met de hoogste kwaliteit en de beste service. Bovendien als u voor 16.00 uur besteld streven wij ernaar om het product 24 tot 48 uur na bestelling bij u te hebben!!

HoesjesWeb.nl is een vooruitstrevende onderneming met de visie op kwaliteit. Ons doel is de klant tevreden stellen en u op alle fronten te ondersteunen, bij bestellingen tot aan vragen of onduidelijkheden. Wij helpen u graag! Mocht u een probleem of klacht hebben en u komt er niet uit. Voor deze vragen en meer zijn wij ten alle tijden bereikbaar op [email protected]. Wij proberen u binnen 24 uur antwoord te geven op uw vraag.

Adres: Malerstraat 8, 1531 NW Wormer
Telefoonnummer: 0756417229
Stad: Wormer
Route: Malerstraat 8
Postcode: 1531 NW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Malerstraat 8 Wormer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leuke regenjassen Leuke regenjassen 188 meter De regenjassen van Hublot zijn soepel en comfortabel en kenmerken zich door de Breton...
Recensies
Aardige mensen. Kom hier voor het pakketpunt.
Een hoes voor mijn parasol besteld via bol.com. Snelle levering, helaas miste ik een stok om de hoes over mijn parasol heen te krijgen kan gebeuren. Contact opgenomen met de winkel en werd vrijwel direct netjes geholpen, en werd ook direct opgelost.
Ik moest er zijn om een Dpd pakket af te halen maar bleek een winkel/magazijn van Hoesjesweb te zijn. Super veel op voorraad en heel sympathieke mensen!
leuke hoesjrs voor een goede prijs
Je kom ze hier ook gewoon ophalen
Gewoon top
Leuke hoesjes voor de ipad en ook nog eens lage prijzen!
Netjes te woord gestaan na een verkeerde bestelling te hebben geplaatst. En op de juiste manier op het juiste product gewezen. Erg blij mee! En volgende dag in huis.
Goede producten voor een scherpe prijs. Bij mediamarkt een duur hoesje gekocht. Was binnen de kortste keren kapot. Hoesje van hoesjesweb voor mijn Iphone 6S Plus werkt nog steeds perfect en een stuk goedkoper dan bij mediamarkt.
Zee betrouwbaar en goede partner.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid