facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoepelman Kappers

Geschiedenis

De familie kapper met TOP kwaliteit beleving en gevoel voor haar. Eigen vakopleiding en trainingen.

Adres: 5151PS Heusden, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Heusden
Postcode: 5151PS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon Lara Kapsalon Lara 6 km Altijd gezellig bij kapsalon Lara.
Feel Styling hair&more Feel Styling hair&more 6 km Fantastische kapper, sfeervol en heel erg vriendelijk. T voelt als thuis komen
Recensies
Afhankelijk is wie je haar knippen. Ik was jaren hun klant geweest en tevreden. Paar dag geleden was ik daar geweest. Mijn haren zijn heel slecht en onprofessioneel geknipt en ik heb terug gegaan. Ze waren lief en ze probeerden het corregieren. Maar nog steeds ziet mijn haar heel slecht eruit. Ik kan niets meer doen behalve dekken van mijn haren en wacht tot dat het uitgroeien. Ben ik deze keer echt niet blij en beetje boos daarvoor. Want heb ik best hoge prijs betaald en nu ziet mijn haren heel lelijk eruit.
Kan helaas geen nieuwe review plaatsen maar weer 5 sterren. Was gezellig. Bedankt Esther Esther bedankt voor de gezellige middag, de balayage is super geworden.Service: Haarkleuring
Geweldige ervaring gehad hier. Omdat mijn ergens anders geblondeerde haar wat aan de gele kant werd, maakte ik een afspraak voor een toner en knippen. Daarvoor kon ik snel terecht. Ter plekke is er meegedacht en een alternatief voorgesteld waardoor de kleur nog beter zou uitpakken. Na het kleuren perfect geknipt, waarbij veel rekening werd gehouden met de geringe dikte van mijn haar. Nu is de kleur prachtig en lijkt het qua dikte heel wat. Het team maakt echt tijd voor je, luistert naar je wensen en zorgt voor een fijne sfeer. Professionals met hart voor hun vak. En dat alles voor een nette prijs. Kortom: echt een aanrader. Bedankt team Hoepelman Oost, jullie hebben er een vaste klant bij!Services: Haarstyling
Zeker niet blij, met mijn ervaring. Had lang haar, was ver over mijn schouders en op één lengte. Na even de eintjes eraf, niet meer. In de winkel geen sorry maar, mijn collega heeft iets niet goed gedaan. Komt doordat u krullen heeft. Lullig om je collega de schuld te geven. Zeker als je zelf die ' collega ' bent. Wat meer geknipt en geduwd : Nog steeds scheef. Niet een happy costumer. Ik ga niet meer terug naar Hoepelmans.
Supergoede service ,klantvriendelijkheid ,oog voor de mens, vriendelijk onderling iedereem mag hier zijn wie men is
1 ster die hij eigenlijk ook nog niet eens waard is !!!!! Hoepelman kappers oost. Zo gaan ze met klanten om,te triest voor worden. Echt er zou niemand meer naar zon kapperszaak moeten gaan,wat een klojo die Martijn. Wat is er niet goed aan Hoepelman kappers Oost, De services en de klantvriendelijkheid ,je wordt verknipt door een medewerkerster,De medewerkster erkent de fout en valt in tranen zo erg vind ze het.De optie om er iets aan te doen!!!...nog korter knippenhelaas geen optie want dat is niet wat ik wil. De eigenaar Martijn telefonisch contact meegehad en hij ontkent in alle toonarde dat er niet slecht geknipt is door zijn medewerkster en wil niet tot een compromie komen of vergoeding.Hij beweert dat een andere kapper het gedaan heeft,vind het een zeer slechte zaak en reclame voor zulks kappersconcern. Een zaak met alleen maar leerlingen waar geen conctrole op is blijkt nu,mijn motto is dan ook voortaan: Hoepelman wordt Hoepel op man.... Ga hier zekers nog werk van maken,niet goedschiks dan maar kwaadschiks,Een kapperszaak die de wensen overlaat en denk voortaan maar verder na of je wel in zon kapperszaak geholpen wil worden want voor je het weet heb je bijna geen haren meer op je hoofd staan. Jammer Martijn dat jij zo met je klanten omgaat,totaal geen begrip voor de situatie,ik had dit niet achter jou gezocht.
Altijd afhankelijk vann wie je knipt maar er zijn er daar een aantal die dit goed doen en waarmee het ook gezellig is om een beetje te buurten tijdens het knippen.
Kapsalon bij klein winkelcentrum. Aardig personeel. Afspraak maken kan vaak op dezelfde dag. Zo maar langs komen gaat buiten de spitsdagen ook goed.
Leuke en gezellige kapsalon, koffie met koek staat altijd klaar.Dominique is een zeer kundig kapster met verfrissende ideeën.
Goed ben er geweest voor tips
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid