facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoekzema

Hoekzema

Info

Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor:Huwelijksfeesten, recepties,koude & warme buffetten en andere feestelijkheden.Restaurant Hoekzema heet u dan ook van harte welkom!We zijn u graag van dienst.



"Nederlandse keuken"
Adres: Hoofdstraat 7 , Stadskanaal 9501 CL, NL
Telefoonnummer: 0599 614 887
Stad: Stadskanaal
Route: Hoofdstraat 7
Postcode: 9501 CL



op zoek naar gerelateerd: openingstijden hoekzema stadskanaal, lunchroom stadskanaal, hoekzema bedrijfsadministrateurs, kerstdiner stadskanaal, hoeksema stadskanaal menu, lunchen stadskanaal, restaurant stadskanaal, zaal huren stadskanaal
Recensies
Een zeer goede restaurant zeer goed eten voor goede prijs we zijn nu 2 keer geweest we komen terugEten: 5/5
Heerlijk eten, niks mis mee. Personeel altijd chagerijnig en werd een keer boos omdat ik langs fietste.
Heb hier heel vaak gegeten, mijn go-to Restaurant. goed eten voor een niet al te dure prijs. Zeker een aanrader!
Beetje eenvoudige balie met goed softijs en redelijke prijs. DeEten: 4/5
Eenvoudig, sober en brandschoon. Goed ingespeeld op de corona maatregelen. Heerlijke echt warme chocolademelk met een mini gevulde koek van de warme bakker. Precies wat we zochten voor een kleine lunch.
85e verjaardag gevierd van mijn zus, schoonzus en tante van onze kinderen. Was gezellig en heerlijk gegeten. De kok had echt zijn best gedaan voor het heerlijke diner. Bediening top!
Vandaag bij restaurant Hoeksema heerlijk gegeten. Vriendelijke en fijne sfeer in het restaurant. Veel mensen komen voor een patatje of een hamburger in de lunchroom maar je kunt er ook een plate bestellen aanbevolen, moet je een keer proberen. Heerlijke plates geserveerd met aardappels, groente, sla, lekker stukje vis, varkenshaas, biefstuk, sate etc. Voor de prijs van een platgeslagen schoenzool van de Domino's eet je hier gewoon heel erg lekker. Oja het is een familie bedrijf die hier al decennia lang zitten, alles brandschoon en mooi ingericht hebben en ook nog een mooie zaal hebben voor feesten en partijen. TOP!
Heerlijk gegeten super vriendelijk bediening.Zeker voor herhaling vatbaar.
Net en degelijk restaurant. Het eten was uitstekend en de service evenzo. Een leuke plek om met mijn bezoekers te lunchen of te dineren.
Heerlijk gegeten. Nieuwe formule mbt menukaart. Deze is kleiner, heeft dus minder keus en de reden is ons ook begrijpelijk uitgelegd. Waar we voor kwamen, stond op de kaart. Hun biefstuk is immer perfect en de hoeveelheid meer dan genoeg. Uiensoep helaas niet meer op de kaart maar gelukkig was t de dagsoep! Gebakken ui en champignons komen bij de prijs op. Graag hadden we gezien dat de cola in een groter glas werd aangeboden. Nieuw meubilair, compacter, wat moderner, eenvoudiger. Geen placemats of tafellaken. Netjes en schoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid