facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HoekVT

HoekVT

Info

HoekVT is de winkel voor tuinmeubelen, boxsprings, matrassen, bedtextiel en gasflessen. Met o.a. de merken Serta, Caresse, M Line en 4 Seasons Outdoor.

Geschiedenis

Hoek VT is een bedrijf wat zich met name heeft gespecialiseerd in de verkoop van tuinmeubelen en bedden / boxsprings.
Eveneens verkopen wij gasflessen.
De winkel is gevestigd in Bovenkarspel. Wij bieden een compleet assortiment zowel in de tuinmeubelen als in de bedden. Wij staan garant voor kwaliteit en service!

Adres: Middenweg 4, 1611 KP Bovenkarspel
Telefoonnummer: 0228520791
Stad: Bovenkarspel
Route: Middenweg 4
Postcode: 1611 KP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: HoekVT erfahrungen, Wicker eetset
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basic Design Basic Design 65 meter Heb hier een aantal jaren terug al mijn meubels gekocht. Een mooie zaak met niet enor...
Recensies
Topwinkel, fijn en deskundig geholpen. We slapen geweldig op ons nieuwe bed. Nog bedankt..
Topwinkel! We hadden een loungehoek voor buiten met tafel gekocht. Super kwaliteit, kussens konden hele zomer buiten blijven liggen. Goed advies erbij. We hadden ook een muziektafeltje kon je via mobiel muziek op ingebouwde speaker luisteren en meteen als tafeltje gebruiken gekocht. Helaas was die na een paar keer luisteren niet meer op te laden. Geen probleem, kregen zonder extra kosten vervangend tafeltje. Wat een service, top!
Bar en bar slechte zaak!!!! Verkeerde kussens geleverd100eu pst, niet op geslapen, slechte smoes over een of andere rare pink ribben actie waar ik niks mee te maken heb. En vervolgens mag ik ze niet retour zenden. De service is ook bagger slecht. Gemaild, gebeld.. Verbinding werd verbroken geen idee van welke kant maar werd niet terug gebeld. En als je deze kussens via bol.com besteld mag je ze gewoon retour sturen!? Gaan jullie deze dan wel ''reinigen'''? Niet normaal hoe slecht jullie met je klanten omgaan!
Nadat we eerst bij een paar andere bedden zaken zijn geweest, maar niet die match gevonden hadden, kwamen wij bij Hoek VT uit. We hebben zeer goed en rustig advies gekregen van Marcel, gezien we snel geleverd wilden hebben, checkte hij gelijk wat er eventueel te leveren viel binnen korte termijn. Daarna liet hij ons alle ruimte en gaf tussentijds tips en advies zonder te pushen. Binnen drie weken, zoals beloofd, werd onze elektrische boxspring geleverd en door twee vriendelijke monteurs geplaatst. keurig werd ook alle verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Al met al een fijne ervaring, wat niet bij alle beddenzaken een vanzelfsprekendheid is.
Zeer netjes en fijn geholpen! Ook al heb ik de mensen van deze winkel fysiek niet gezien wel super fijn contact gehad via de telefoon! Goed advies en keurige nette afspraken gemaakt. Zo stond onze tuintafel dus netjes gemonteerd en wel in de tuin. En nog voorbehandeld ook! Top service!!
Na goede voorlichting toch niet het goede matras gekocht en na dit te vermelden meteen omgeruild zodat ik zonder pijn de dag weer kan beginnen. Fantastische service een dikke 10 +.om verder te vertellen Sander en ook Marcel, dank jullie wel.h gr.J.a Groot Heining
Heel prettig en vriendelijk geholpen door de meneer in de zaak. Overigens ook direct geslaagd voor een matras.
Onze complimenten over de service van Hoek VT&Outdoor. Een eerlijk en degelijk advies, supersnelle levering, of het nu gaat om bedden of tuinmeubelen, kwaliteit tegen scherpe prijzen, HOEK VT&OUTDOOR is voor ons zeker een aanrader. Service die je tegenwoordig nog maar zelden tegenkomt. Kees
Online een bestelling gedaan en telefonisch nog iets bijbesteld. Goed product, uitstekende service en snelle levering !
Uitstekende service, snelle levering. We zijn dolblij met onze tuinset. Zowel Sander en Claudia hebben ons heel goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid