facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoekstra en van Eck Makelaars Hoofddorp

Hoekstra en van Eck Makelaars Hoofddorp

Info

Hoekstra & van Eck dé makelaar van Noord-Holland en Flevoland is een sterk groeiende speler op de woningmarkt in de Haarlemmermeer. Als enige makelaar in de regio hebben wij slagkracht naar zowel Haarlem als Amsterdam.

Geschiedenis

Hoekstra & van Eck
Méér makelaar.



"Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in Hoofddorp. Wij hebben als makelaar in Hoofddorp kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een verkoopplan op te stellen dat het beste past bij jouw woning in Hoofddorp. Jij als verkoper of koper staat altijd voorop. Met een netwerk met honderden zoekers en het blijven vernieuwen zorgen wij ervoor dat je woning in Hoofddorp voor de beste prijs wordt verkocht.Hiervoor kun je bij ons terecht:• Aankoopbemiddeling• Verkoopbemiddeling• Taxaties en deskundigenrapportages• Project- en adviesbegeleiding bij nieuwbouw• Bedrijfsonroerendgoed• Onafhankelijk hypotheekadvies• Verzekeringen"
Adres: Kruisweg 941, 2132 CD Hoofddorp
Telefoonnummer: 023 569 81 81
Stad: Hoofddorp
Route: Kruisweg 941
Postcode: 2132 CD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Beste makelaar Hoofddorp, Makelaar Hoofddorp huren, Hoekstra en van Eck Zaandam, Bedrijfsmakelaar Hoofddorp, Aankoopmakelaar Hoofddorp, Hoekstra en van Eck inloggen, Makelaarsland Hoofddorp, Makelaar Haarlemmermeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meermakelaars Meermakelaars 372 meter Het contact met de makelaar verliep erg goed. Het is een moderne makelaar met een eig...
ERA Hoofddorp ERA Hoofddorp 441 meter Als makelaar maak je vandaag de dag het verschil: je bent opvallend en tegelijkertijd...
Keijser & Drieman NVM Makelaars Keijser & Drieman NVM Makelaars 537 meter We zijn zowel met de verkoop als de aankoop ontzettend fijn geholpen door Marjolijn e...
Makelaarshuijs Eikelenboom Makelaarshuijs Eikelenboom 662 meter Goede en duidelijke communicatie. Prettige medewerkers met een no-nonsens insteek.
Huis kopen In Spanje Huis kopen In Spanje 781 meter SINDS 1997 UW SPANJE MAKELAAR
RE/MAX Uw Makelaar Hoofddorp RE/MAX Uw Makelaar Hoofddorp 968 meter Dennis heeft mij perfect geholpen met de aankoop van mijn woning. Zeer goede service,...
Pharos Pharos 1 km Mega mooi pand project
Kennemer Real Estate Kennemer Real Estate 2 km Top service! Snel en betrouwbaar.
Floriande Makelaars Floriande Makelaars 4 km Helder, duidelijk, doortastend, persoonlijk, zakelijk, volhardend, flexibel, kwalitei...
Recensies
Enthousiast team en betrokken. Raymond van Royen en Elmer Veth hebben ons goed op de hoogte gehouden ook tijdens de bezichtigingen. Af en toe werd het mij teveel maar zowel Raymond al Elmer wisten me snel weer positief te krijgen door hun steun en enthousiame.
Zeer fijne makelaar. Doet zijn uiterste best om het maximale voor je woning te krijgen voor de verkoop. Geeft goede tips hiervoor en heeft een goede kijk op de markt. Staat in goed contact met collega- makelaars.
Zeer tevreden over het gehele traject waarbij Raymond en Danielle de verkoop van de woning hebben begeleid. Raymond is een realistische makelaar die er boven op zit en het hele verkooptraject nauwkeurig in de gaten houdt en er echt is voor de klant. Altijd direct contact als het nodig is. Een makelaar zoals je die voor ogen hebt. Bedankt!
Prima ervaring gehad met Hoekstra en van Eck. Raymond nam ons alle zorgen uit handen. Verkoop ging vlot en efficiënt. Verkoop commissie % was scherp. Ook nadat het huis verkocht was , ging de afhandeling snel en hoefden wij nergens aan te denken. Alles werd perfect geregeld. Hoekstra en van Eck : echt een aanrader!
Via hoekstra en van Eck mijn woning in Hoofddorp verkocht. Makelaar Raymond Rooijen heeft de verkoop verzorgd. Ik ben zeer tevreden over zijn inzet bij de verkoop. Dit is hoe je hoopt dat je makelaar zich voor je inzet : goed bereikbaar, zeer betrokken, er echt voor gaan, snel en praktisch handelen, er boven op zitten, no nonsens, realistisch en net even in mijn bijzondere persoonlijke situatie aanvoelen dat het ook voor mij belangrijk is om bij het verkoop proces betrokken te worden. kortom zeer tevreden Raymond !! Leontien H.
We zijn goed geholpen door Michiel Trossel en de andere medewerkers van Hoeckstra en Van Eckmakelaars. We hadden een trage start wegens omstandigheden en zelfs daar werd rekening mee gehouden. Toen alles eenmaal was geregeld ging het heel snel. Er werd naar ons wensen geluisterd en we kregen goede adviezen ook aangaande onze nieuwe woning. Al met al een topteam en zeker het aanraden waard. Bedankt voor de goede zorgen.
Al onze verwachtingen zijn nagekomen. Zeer prettige, vriendelijke en professionele samenwerking. Zeker aan te bevelen bij aan of verkoop van je huis. Raymond was onze makelaar, echt een topper.
Michiel Trossel van Hoekstra en van Eck Makelaar heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis. Bij de eerste kennismaking was Michiel duidelijk in de uitleg van de werkwijze omtrent de verkoop en nam uitgebreid de tijd voor onze vragen en kennismaking. Dit is ook de reden waarom wij voor Hoekstra en van Eck hebben gekozen als verkopende makelaar. In het verkoop traject hebben zij, zowel Michiel als medewerkers op kantoor, de verwachtingen meer dan waargemaakt. Wij bevelen Hoekstra en Eck makelaars dan ook ten zeerste aan als verkopende makelaar. Michiel nogmaals dank!
Op zoek naar het perfecte team voor de verkoop van je huis? Gevonden! Alles in 1 pakket en perfect. Zeer professioneel en communicatie is uitmuntend. Zijn heel goed bereikbaar en met de vriendelijkste lach maken ze het hele plaatje compleet. Geen zorgen, zij staan voor je klaar. Uitstekend! Dank je wel Raymond en team!
Zeer aan te bevelen makelaar. Deskundig en mensgericht. Er wordt echt tijd genomen. Bereikbaarheid is goed. De gedrevenheid en het enthousiasme van Raymond is top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid