facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoekman Shipbuilding

Hoekman Shipbuilding

Info

Hoekman Shipbuilding bv. Marine service company, New building and repairing vessels, like Fishing vessels, Tugboats, Oil tankers, Coasters and Dredgers.

Producten

Schepen, Visserschepen, Kotters, Werkschepen, Sleepboten, Olieboten, Binnenvaart, Tankers, Coasters, Baggerschepen, Ploegboot, Beroepsvaart, Vlet, Scheepswerf, Knippen en scheren, Machinefabriek, Draaierij, Pipeshop.



"In de woelige wereld van visserij en scheepvaart is Hoekman Shipbuilding uit Urk een haven van kwaliteit en betrouwbaarheid. Een plaats waar reders al meer dan 50 jaar aanleggen voor het installeren van motoren, machines en alle andere aan boord benodigde systemen. Hoekman Shipbuilding fungeert als hoofdaannemer als het gaat om de bouw van nieuwe kotters, trawlers, olieboten, sleepboten, coasters enz. Daarnaast verzorgen wij ook de complete technische modernisering van bestaande schepen.Uitgangspunt bij Hoekman Shipbuilding wordt gevormd door de wensen van de klant. Die staan iedere keer weer centraal, in de informele en gemoedelijke sfeer die zo kenmerkend is voor Hoekman Shipbuilding en de plaats Urk."
Adres: Klifkade 15, 8321KA Urk
Telefoonnummer: +31 (0)527-681788
ln.gnidliubpihsnamkeoh@ofni
Stad: Urk
Route: Klifkade 15
Postcode: 8321KA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 12:45


op zoek naar gerelateerd: scheepswerf hoekman, hoekman oliehandel urk
Recensies
Mijn vaste prik als ik weer in Urk ben! Al jaren kom ik met plezier bij deze kundige vakmannen met zeeën aan expertise en overvloed aan kennis. Ik voel me hier altijd als een vis in het water en er valt niemand buiten de boot. Een aanrader voor iedereen die wil weten hoe een goede scheepsbouwer te werk gaat! Hoekman levert altijd!
Al bijna 50 jaar een icoon op het gebied van scheepsbouw voor de visserij en andere werkgebieden. Zeer bekwaam personeel en meedenkend zoeken naar een oplossing voor bijna elk probleem met uw vaartuig. Oplappen of nabouwen van pijpleidingen Uitlijnservice voor motoren, koppelingen en pompen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid