facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoeijmakers Groep

Hoeijmakers Groep

Info

Hoeijmakers Groep is uw adviseur die u zekerheid geeft over uw financiële situatie. Wij zijn uw onafhankelijke partner op financieel gebied.

Geschiedenis

Hoeijmakers Groep verzorgt uw totale financiële plaatje en geeft u de zekerheid die u wenst. Wij hebben de deskundigheid in huis om te adviseren en bemiddelen over financiële producten en verzekeringen. Denk dan aan hypotheken, leningen, spaar- en betaalrekeningen, levensverzekeringen en schadeverzekeringen. Daarnaast is er ook een makelaar in huis die het totale aan- of verkoopproces begeleidt.



"Hoeijmakers Groep is al 40 jaar een begrip in de regio als onafhankelijke partner voor verzekeringen, hypotheken en financieel advies."
Adres: Baarskampstraat 11, 5995 AS Kessel (Limburg)
Telefoonnummer: 077-3586700
Stad: Kessel
Route: Baarskampstraat 11
Postcode: 5995 AS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Hoeijmakers Makelaardij, Michel aan den Boom, Hoeijmakers hypotheek, Mijn Hoeijmakers
Recensies
Slechte hypotheekadviseuse slechte communicatie en onbeschoft commentaar op een vraag van mij. Ik ben klaar met hoeymakers
Na een aanrijding tegen onze auto waarbij wij een schade opliepen buiten onze schuld zijn wij met de Hoeijmakers Groep in contact gekomen als tegenpartij. Onze ervaringen zijn helaas niet best. Ons bekruipt heel erg het gevoel dat de Hoeijmakers Groep niet transparant handelt. De Hoeijmakers Groep communiceert slecht zowel naar ons als naar de veroorzakende partij. Ondanks dat het schadeformulier door beide partijen is ondertekend waarbij te tegenpartij schuld bekent incl. getuigenverklaringen handelt de Hoeijmakers Groep de schade niet af en leggen zij de schuld alsnog bij ons terug en neemt dus geen verantwoordelijkheid voor een fatsoenlijke afhandeling van de schade. Een verantwoordelijkheid die zij wel hadden moeten nemen. We voelen ons niet serieus genomen en niet gehoord. Op het moment dat de aanrijding plaats vond zijn wij erg geschrokken. Enige beleving vanuit de Hoeijmakers Groep over wat dit teweeg brengt zou op zijn minst op zijn plaats zijn geweest. In plaats van een klantgerichte afhandeling is het inmiddels een tijdrovende zaak voor ons geworden waarbij we inmiddels richting rechtbank moeten om in ons gelijk nogmaals, ondanks schuldbekentenis, te halen. We zijn ons er goed van bewust dat een verzekeringsmaatschappij op basis van aannames geen schade vergoedt, echter, met dergelijke sterk onderbouwde bewijsstukken begrijp ik niet waarom de Hoeijmakers Groep hierin als een belemmerende partij optreedt en wiens belang hiermee dan wordt gediend.
Bellen niet terug conform afspraak. Jammer
Super vriendelijke mensen en snel geregeld
Zéér kundig personeel, en meedenkend
Goede hulp gekregen
Fijne dienstverlener!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid