facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoefnagel Verhuur

Hoefnagel Verhuur

Info

Minigraver, shovel of trilplaat huren? Bij ons bent u aan het juiste adres! Hoefnagel Verhuur is uw specialist in de verhuur van o.a. minigravers.

Geschiedenis

Minigraver, shovel of trilplaat huren? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Hoefnagel Verhuur is uw specialist in de verhuur van onder andere minigravers, shovels en trilplaten. Bent u met uw bedrijf op zoek naar een machine voor het zetten van zware platen of straatbanden? Of bent u als particulier op zoek naar een machine voor het graven van een zwembad of vijver? Bij Hoefnagel Verhuur bent u aan het juist adres. Wij verhuren onder andere minigravers, shovels en trilplaten voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Door onze persoonlijke benadering proberen wij u zo goed én zo snel mogelijk van dienst te zijn. Of u nu een trilplaat wil huren voor één dag of het huren van een minigraver voor meerdere weken, wij regelen het voor u! Hoefnagel Verhuur is flexibel, levert kwalitatief goede machines en is een betrouwbare partner!

Adres: Putsteeg 63, 5481 XT Schijndel
Telefoonnummer: 0622782935
Stad: Schijndel
Route: Putsteeg 63
Postcode: 5481 XT



op zoek naar gerelateerd: Hoefnagel Grondverzet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid