facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoebe Coaching, Training en Advies

Hoebe Coaching, Training en Advies

Info

Persoonlijke ontwikkeling, omgaan met een beperking en verandering, effectiever communiceren en andere levensvragen. Gratis geleide meditaties op de site

Geschiedenis

Hoebe Coaching biedt Life Coaching op een integere, persoonlijke en vertrouwelijke manier. Begeleiding bij onder andere persoonlijke ontwikkeling, het bereiken van jouw doelen, omgaan met een beperking, betere communicatie in je relaties, het veranderen van negatieve gewoontes... Investeer in jezelf! Wat ben jij bereid te geven voor die betere job, een gezond lichaam, een goede relatie, meer geluk in het leven? Life coaching is een investering in jezelf. Als jij jezelf wilt ontdekken, concrete stappen wilt zetten om een positieve verandering te brengen in je leven, neem dan contact op!

Voor ondernemers biedt HoebeCoaching maatwerk aan voor ontwikkeling, beter omgaan met verzuim, conflicthantering en teambuilding.

Adres: Noord 108, 1741BG Schagen
Telefoonnummer: 0628675105
Stad: Schagen
Route: Noord 108
Postcode: 1741BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZiS Finance Support ZiS Finance Support 262 meter 2 leuke spontane meiden die echt weten waar ze het over hebben. Een aanrader!
BURO Qi BURO Qi 827 meter Re-branding coaching voor ervaren ondernemers. Coaches | Trainers | Lichaamswerkers |...
Tiebie Active Tiebie Active 901 meter Tiebie Active Personal Training
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid