facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoe Blijf Ik Slank

Hoe Blijf Ik Slank

Info

Blijvend slank worden is meer dan minder eten, meer bewegen. Het is een leefstijlverandering, je vind hier recepten, inspiratie en leuke opdrachten.

Geschiedenis

wij helpen jou als jij wilt afslanken en geven jou de tools om je leven lang slank te blijven en toch kunt blijven genieten van lekker en gezond eten, en op zijn tijd een wijntje of chocola

Een dieet werkt altijd, maar vaak op de korte termijn. Hoe Blijf Ik Slank wil jou laten zien dat je met gewoon lekker en gezond eten en voldoende beweging ook kunt afvallen en dan voor de lange termijn.

Hoe Blijf Ik Slank is geen dieet, het is een leefstijlverandering.

Meld je aan voor onze inspiratie mail, en je ontvangt geregeld leuke recepten, tips en oefeningen om je beweeg, eet- en denkpatroon blijvend te veranderen. wij schrijven je geen dieet voor, die zijn er al genoeg. Ons programma leert jou anders denken over eten en bewegen.



Adres: Egbert Nijstadlaan 2, 7991 AZ Dwingeloo
Telefoonnummer: 0625541872
Stad: Dwingeloo
Route: Egbert Nijstadlaan 2
Postcode: 7991 AZ


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid