facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hocus Pocus zoetwaren

Info

Hocus Pocus zoetwaren
De lekkerste winkel van Oudewater

Geschiedenis

Wij zijn een chocolade en oud hollandsch snoepwinkeltje midden in het hart van Oudewater.
We verkopen bonbons, handgemaakte truffels, stroopsoldaten, duimdrop,framboosjes, kaneelstokken en nog veel meer!
Wil je ouderwets genieten en de tijd van vroeger proeven, kom dan naar Hocus Pocus zoetwaren Oudewater.



"Oud Hollandse zoetwaren & chocolade. Sinds 2020 kunt u bij ons ook kopje koffie of thee drinken in onze knusse winkel."
Adres: Leeuweringerstraat 9, 3421 AA Oudewater
Telefoonnummer: 0348561309
Stad: Oudewater
Route: Leeuweringerstraat 9
Postcode: 3421 AA



op zoek naar gerelateerd: Hocus Pocus 1
Recensies
Dit is echt een leuke winkel, of je in de ot en Sien tijd ben. Veel lekkere snoep en drank te koop, wij dronken er koffie met een Italiaans pasteitjes. Oudewater is echt toeristisch, kleiner dan Gouda, maar wel mooi.
Ik heb gisteren hier een zak thee melange gekocht de aardbei kiwi en dit is oprecht de lekkerste thee die ik ooit heb geproefd! Ik weet nu al dat ik terug zal komen om thee in te slaan. Trouwens ook een hele leuke winkel met zeer vriendelijke eigenaar. We hebben meer van dit soort unieke boetiek-winkeltjes nodig in Nederland. Helemaal top!
Wat een 'snoepje' deze winkel in het historische centrum van Oudewater. Perfecte koffie met heerlijke bonbons geserveerd door de vriendelijke eigenaar. Het lijkt wel een 'sprookje' maar waar kan je nog met 2 personen goede koffie drinken met 4 grote bonbons voor € 8,40. Echt de 5 sterren waardering waard!!
Leuke sfeervolle winkel. Naast de goede bonbons ook hocus pocus cadeauartikelen als grappige mokken etc. Smaken van bonbons wisselen regelmatig en soms zitten er heel aparte en verrassende smaakcombinaties tussen. Top!
Ontzettend leuke plek om koffie te drinken en van chocola te genieten. Enige kneuterige aankleding en een allervriendelijkste medewerkster die zelfs mijn telefoon even voor me opgeladen heeft.
Leuke winkel en vriendelijk geholpen!
Heerlijke bonbons en likeuren. Wil je een origineel & lekker cadeautje voor iemand kopen dan ben je hier ook op het juiste adres.
Op zoek naar de echte Ulevellen, kwam ik uit bij deze webwinkel. Snel verzonden en het uitpakken is een feestje. Je kunt aan alles zien dat er aandacht aan besteed is. Er zat een uitleg bij over de geschiedenis van onder andere Ulevellen en daarbij zat er ook nog een persoonlijke boodschap. En de snoepjes? Heerlijk!
Een mooie snoep, chocolade, thee, koffie en nog veel meer winkeltje met tafeltjes buiten om te genieten van al het lekkers. Gelegen schuin tegenover de 17de eeuwse "Heksenkwaag" van het charmante oude stadje Oudewater in de provincie Utrecht.
Grote sortering zoetigheden. Je kan er ook koffie, thee, cappuccino etc. nuttigen met een gebakje naar keuze erbij. Ouderwets gezellig interieur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid