facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HOCO Horeca Equipment B.V.

HOCO Horeca Equipment B.V.

Info

Horeca Apparatuur voor restaurants, supermarkten, slagerijen en overige horeca gelegenheden. Bestel professionele Horeca Apparatuur online!

Geschiedenis

HOCO Horeca richt zich op kwaliteit en service en is altijd alert op de laatste ontwikkelingen binnen de horeca.
Wij bieden onze klanten een kwalitatief goed product tegen een aantrekkelijke prijs.

ONZE KRACHT IS:

Groot assortiment
Snelle levering
Laagste prijsgarantie
Reparatie & Onderhoud
Eigen monteurs
Tevens kunnen wij de installatie van uw aangeschafte apparatuur verzorgen, alsmede het oplossen van storingen en de uitvoering van reparatie en onderhoud.

Heeft u een storing, advies wilt of nodig u meer informatie, neem dan contact met ons op: (0)20-497 63 25, of mail naar [email protected]



"Hoco Horeca is, in Zwanenburg gevestigde online groothandel voor al uw professionele horeca apparatuur"

"Hoco Horeca is, in Zwanenburg gevestigde online groothandel voor al uw professionele horeca apparatuur"
Adres: weerenweg 35, 1161AG Zwanenburg
Telefoonnummer: +31-(0)20-497 01 81
Stad: Zwanenburg
Route: weerenweg 35
Postcode: 1161AG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Hoco Parts
Recensies
Op de website staat: "100% Laagste Prijs Garantie heeft u hetzelfde product met hetzelfde merk elders goedkoper gevonden dan krijgt u het bij ons voor 5% goedkoper". Ik heb enkele artikelen gevonden die elders ook incl. verzendkosten goedkoper zijn. Ze beweren op hun website ook dat service "hoog in het vaandel" staat. Blijkbaar niet, want op geen enkele mail wordt gereageerd. Ze maken hun 'laagste prijs garantie' niet waar.
Niets op voorraad terwijl ze zeggen van wel. Uiteindelijk de helft geleverd gekregen, de andere helft zou gecrediteerd worden... Inmiddels meerdere mails en meerdere maanden verder maar nog steeds niets terugbetaald gekregen. Schandalig wat een oplichters, lekker snel geld maken door spullen door te verkopen welke ze elders voor veel minder inkopen maar verantwoordelijk ondernemen ho maar.
BESTEL HIER NIET!! Super slecht bedrijf. Avondbezorging aangegeven. Bleek niet mogelijk. Product retour. Maar mn geld nog steeds niet terug. Klantenservice is bijna altijd onbereikbaar of laten niks meer weten. Het is bijna december en de bestelling is begin juli geplaatst ... Bijna €700 door mn neus geboord.
Slecht is nog zacht uitgesproken.
Oplichters alles is zwart en Haram hier, klus aannemen na aanbetaaling je kunt ze niet meer bereiken, vergeet het maar Klus afspraak 2 weken pas na 3 maanden wordt geleverd maar dan met half werk en oud materiaal
Zeer slechte dienst voering hier. Afspraken met kleine mannetjes die daar werken.
Geen voorraad. Geen communicatie. Lang wachten op geld terug.
Prima apparatuur en kwaliteit voor een goede prijs. Zeker de moeite waard!
Erg goede service. Wij kregen een zeer snelle opvolging van onze vraag en een zeer snelle levering van de bestelde horeca apparatuur.
BESTE KWALITEIUD BESTE SERVICE. BEDANKT JONGES. OP TIJD GELEVERD.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid