facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hockeywerkt

Info

Verbreedt: De spil tussen de hockeysport & het bedrijfsleven / Verbindt: Ondersteunt hockeyverenigingen / Versterkt: Creëert kansen voor uw bedrijf

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van HockeyWerkt.nl!

Hockeywerkt.nl is een initiatief van Robert-Jan van Bavel en Luc Boers. Zij zijn groot sportliefhebbers. Jarenlang zijn zij zelf actief in de sport geweest. Daarnaast hebben zij altijd hun steentje bijgedragen aan het reilen en zeilen van de vereniging(en) waarvan zij lid zijn/ zijn geweest.

Hieronder vind je een korte beschrijving over ons concept. Klinkt onderstaande interessant? Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op!

Telefoonnummer: 073-7113713
Email: [email protected]

• BENT U GEÏNTERESSEERD IN DE BREEDTESPORT?
De affiniteit met, en liefde voor de hockeysport zijn de gemene deler bij HockeyWerkt.nl. Met deze overtuiging- dat hockey een geweldige sport is – zijn wij in staat hockeyverenigingen op enthousiaste wijze te ondersteunen met onze hockeygerelateerde activiteiten.
HockeyWerkt.nl richt zich op de breedtesport en heeft zich daarbij als doel gesteld om hockey toegankelijk te maken voor iedereen die dat wil. Plezier hebben (in het spelletje en met elkaar) staat hierbij voorop!


• BENT U OPZOEK NAAR EEN BAAN?
HockeyWerkt.nl helpt u met het zetten van een volgende stap in uw maatschappelijke carrière.
Wij hebben een uitgebreid netwerk met aantrekkelijke en gerenommeerde opdrachtgevers die gekoppeld zijn aan hockeyverenigingen. Dankzij dit netwerk hebben wij een breed aanbod aan banen op verschillende niveaus en binnen diverse branches.

• BENT U EEN BEDRIJF?
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat het om het vinden van een balans tussen mensen en inkomsten. Vaak blijkt dat deze balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als voor de samenleving.
HockeyWerkt.nl gaat graag samen met u opzoek naar deze mogelijkheden en biedt u hiervoor unieke doelgerichte diensten aan. Diensten die niet alleen voor uw bedrijf van waarde kunnen zijn, maar waar ook uw hockeyvereniging van profiteert.



"HockeyWerkt is de hockey partij, van het ontzorgen van verenigingen tot het opzetten van kampen en clinics. Met als missie het brengen van plezier naar de hockeyvelden, voor iedereen! Van kabouterhockey tot trimhockey, van prestatie tot breedte, ieder team verdient een trainer."
Adres: Rietveldenweg 40, 5261 LM Vught
Telefoonnummer: 073-7113713
Stad: Vught
Route: Rietveldenweg 40
Postcode: 5261 LM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kabouterhockey bilthoven, Kabouterhockey Hilversum, Hockeydirect hockeywerkt, Werken bij HockeyWerkt, Hockeywerkt instagram, HockeyWerkt Facebook, Hockey werkt kamp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Seniorenbus Vught Seniorenbus Vught 265 meter Het vervoeren van senioren van Vught en Cromvoirt binnen de gemeente grenzen voor een...
Kreador kunstplanten kunstbomen Kreador kunstplanten kunstbomen 283 meter Ik heb een grote bloempot gekocht bij dit bedrijf. Een dag later wordt ik gebeld met ...
Dames Draaien Door Dames Draaien Door 353 meter Hèbben onze trouw feest geweldig gemaakt! Zou ze zeer aanraden!
Bright Voices Bright Voices 592 meter Zingen is een passie en met z'n allen delen wij deze passie!
Emma Handson Emma Handson 1 km Vreselijke naam, en bovendien zijn de vacatureteksten discriminerend; jij en de ander...
Het Klaverblad Het Klaverblad 1 km Een belangrijk weekblad voor ons dorp. We lezen het graag.
Humankindnl Humankindnl 2 km Humankind is de grootste kinderopvangaanbieder zonder winstoogmerk met kinderdagverbl...
Zuiver C Zuiver C 2 km Zuiver C helpt basisscholen en zorginstellingen om hun communicatie te verbeteren. Ve...
MusiCare MusiCare 3 km Vakkundig, inspirerend, aandacht voor meer dan de muziek maar ook de persoon zelf, en...
Recensies
Vandaag 13 maart 2019 heeft Hockeywerkt besloten om de Kabouter hockeyles door te laten gaan. Dit zijn lessen voor kinderen onder de 6 jaar. Het regent, waait heel hard en voelt ijskoud aan buiten. Dit gaat mijn inziens alleen om het innen van lesgeld en/of geen zin om de les op een ander moment in te halen. Ik heb nu al spijt dat ik de lessen tot en met mei heb betaald.
Leuke werkgever!
Vertaald door Google Een van uw medewerkers had het te druk met haar telefoon om vandaag in Utrecht fatsoenlijk in uw bedrijfswagen te rijden. Het is zeer slechte reclame. Zodat je het weet. Origineel One of your employees was too busy on her phone to drive your company car properly today in Utrecht. It's very poor advertising. Just so you know.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid