facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hockeyclub Diemen

Hockeyclub Diemen

Info

Hockeyclub Diemen is opgericht in april 2017 en is de enige hockeyverering in Diemen. De club richt zich op kinderen uit Diemen en omstreken die graag willen leren hockeyen.

Samen zorgen we dat de kinderen die willen, kunnen hockeyen!



"Hockeyvereniging in Diemen voor iedereen die speelt of hockey wil leren spelen. Van 5 jaar en ouder, dus ook voor studenten samen in een team of volwassenen die samen willen spelen."
Adres: Sportlaan 13A, 1111PX Diemen
Stad: Diemen
Route: Sportlaan 13A
Postcode: 1111PX



op zoek naar gerelateerd: LISA Hockey, Hockey app LISA
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
sv Diemen sv Diemen 59 meter Sportieve vereniging, je kunt tegenwoordig een witte kaart krijgen wegens sportiefite...
TIW Survivors Diemen TIW Survivors Diemen 147 meter T.I.W. Survivors Diemen, Honkbal en Softbalclub in Diemen Voor wie het wel een wil p...
Handbalvereniging sv Zeeburg Handbalvereniging sv Zeeburg 682 meter Gezellige handbalvereneging. Sportieve club alleen het eerste veld is een zaalveld en...
Gym020 Gym020 692 meter Fijne sportlocatie met betrokken en vriendelijke trainers!
All Sport Entertainment All Sport Entertainment 814 meter Sportieve kinderfeestjes, naschoolse activiteiten, gymnastiekles, bedrijfsuitjes, spo...
Recensies
Super leuke Hockey club. Mijn dochter speelt hier met heel veel plezier. Prachtige nieuwe velden, goede trainers en het gezellige clubhuis is bijna klaar.
Leuke hockeyclub! Door een aantal enthousiaste Diemense vrijwilligers is deze club opgericht en dankzij hun voortdurende inzet is het voor mij en mijn dochter mogelijk hier lekker te spelen!
Hele gezellige vereniging, waar mijn dochter met veel plezier speelt. Met de nieuwe velden is het een heerlijke plek om te hockeyen.
Een hele fijne toegankelijke club, waar naast dochterlief nu ook moeders aan het hockeyen is. Beide onervaren, maar met veel plezier.
Hele fijne gezellige hockeyclub, mijn twee kinderen hockeyen er met veel plezier!
Superfijne club zowel mijn dochter al ik warm ontvangen. Gezellige club met kundige trainers goede communicatie en goed bereikbaar!
Hele fijne hockeyclub, warm welkom waar kinderen zich thuis voelen.
Leuke club wel paar hobbels in het hoofd veld het andere veld is een zandveld
Mijn dochter traint hier sinds een jaar met veel plezier!
Maken afspraken maar komen die achteraf niet na
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid