facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hockey Centre NL

Hockey Centre NL

Info

Hockey webshop



"#EATSLEEPHOCKEYREPEAT.Wij als hockey specialisten willen onze passie voor hockey overbrengen naar elke speler, keeper, coach, trainer & ouder. Hockey Centre is het centrum voor hockey! Hockey producten, vragen & service!"
Adres: Louis Armstrongweg 110, 1311 RL Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 31642100892
Stad: Almere-Stad
Route: Louis Armstrongweg 110
Postcode: 1311 RL



op zoek naar gerelateerd: Hockey veldschoenen, Hockey outlet, Hockey spullen, Hockey materialen, Hockey Sassenheim, Hockey stick, Almeerse hockey tenue, Hockey zaal schoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportpaleis Almere Sportpaleis Almere 2 km Prima en vriendelijk personeel. Collectie is echter dramatisch. Ze hebben vaak niet d...
Run2Day Almere Run2Day Almere 2 km verkopen willen ze wel maar als er iets mis gaat is er geen service. Binnen 3 maanden...
NLFightshop.nl NLFightshop.nl 3 km Altijd leuk om daar te shoppen
Recensies
Teleurstellende ervaring en gemiste kans. Ik ben geen prijsjager, maar wel prijsbewust. Goed geholpen, maar ondernemersgeest is ver te zoeken. Voor een paar hockeyschoenen was de prijs € 169,99. Op Adidas en andere websites worden deze aangeboden van 120-135 euro. 35 to zelfs 50 euro verschil! Ik begrijp dat de winkelier ook een winkelvloer en personeel heeft, maar om helemaal niet tegemoet komen in een betere prijs is uiterst jammer... Zelfs een paar sokken om tegemoet te komen was te veel gevraagd. Ik heb nu mijn schoenen ergens anders gehaald. De ondernemersgeest mag terug in de fles bij The Hockey Centre.
Leuke winkel met aardig personeel.
The Hockey Centre is een hele prettige winkel! Zowel ervaring met de winkel zelf als online bestellen. De klantvriendelijkheid en behulpzaamheid stralen er vanaf. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Ook als niet hockeyer kun je er hele leuke sport outfitjes scoren trouwens!
Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben. Bereid om je goed te helpen!
Super mooie winkel met hele goede service! Ik heb er nu meerdere keren iets gekocht. Als je online besteld krijg je er een handgeschreven kaartje bij; hoe leuk is dat? Of je nu een nieuwe stick zoekt, schoenen of alleen een gripje; ik zou naar The Hockey Centre gaan.
Hockey Centre is een heel klantvriendelijk bedrijf. Bestelde artikel was helaas niet op voorraad, maar direct boden ze een alternatief en deden er zelfs nog een klein cadeautje voor mijn dochter bij voor het ongemak. Super service!!
Vakkundig advies! Ruime keus en specialisme! Ga je hockeyen, ga je naar de Hockey Centre in Almere!
Bestelling binnen de 48u gekregen met erin een leuk gepersonaliseerd handgeschreven berichtje ... customer service op z'n best :
Fijne winkel met groot assortiment en goede service. Fijn om te kunnen appen met de winkel.
Super goed geholpen voor onze dochter. We moesten alles nieuw hebben. Ze nemen hoed de tijd! We komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid