facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HobbyResort.NL

HobbyResort.NL

Info

HobbyResort is een (web)winkel met materialen in scrapbooking, kaarten maken en mixed media.

Geschiedenis

Onze webshop is altijd open!

Bent u nog steeds op zoek en kunt u dat ene artikel maar niet vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, met onze wereldwijde connecties hebben we al veel voor onze klanten kunnen vinden, wellicht ook voor u!

Graag tot ziens!

Adres: Roseweert 8, 8105BR Luttenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-367145
Stad: Luttenberg
Route: Roseweert 8
Postcode: 8105BR



op zoek naar gerelateerd: HobbyResort Lawn Fawn, Scrapbooking uitverkoop, Altenew nederland, Scrap materialen
Recensies
Eerste keer besteld dat ik hier iets besteld heb: uitstekende service; direct antwoord op mijn vraag, netjes een berichtje dat de spulletjes verstuurd waren, alles heel netjes verpakt, en tenslotte héle leuke spulletjes : Helemaal top dus!
Snelle reactie op een vraag en super snel verzonden. Alleen jammer dat het sticker vel dubbel was gevouwen voor de verzending en er daardoor een vouw in een sticker zit en een aantal letters los
Snel geleverd. Was leuk ingepakt als een cadeautje. De persoonlijke touch is erg leuk. En dat tegen een hele scherpe prijs. Kortom alles was boven verwachting.
Helemaal geweldig mooie spullen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid