facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hobby Palace Maris

Hobby Palace Maris

Info

Dit is een pagina met verkoop van zelfgemaakte kaarten, zeepkettingen & kaarsen



"Welkom bij Action. In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment aan woonartikelen, decoratie, kantoorartikelen, gereedschap, accessoires, beautyproducten en zelfs kleding. Laat je elke week verrassen door 150 nieuwe producten. Je kunt niet online bestellen, maar er is vast een winkel om de hoek."
Adres: Oosterweg 6a, 9824 PD Noordwijk, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0652633162
Stad: Noordwijk
Route: Oosterweg 6a
Postcode: 9824 PD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Con Tex Stoffen Con Tex Stoffen 160 km Erg fijn geholpen
Recensies
Het was een beetje rommelig. Wel goede artikelen en prijzen
Niet de meest klantvriendelijke medewerkers in deze filiaal. Daarnaast soms ook niet Nederlands sprekende medewerkers op de vloer, die je verveeld aankijken wanneer je een vraag stelt.
Leuke winkel waar je van alles kunt kopen
Kleine zaak met een beperkt assortiment. Wel erg schoon, brede paden voor de bezoekers en vriendelijk personeel. Bijkomend voordeel voor de bezoekers is dat deze action goed te bereiken is met de auto, ondanks dat deze zaak in het hart van Noordwijk ligt. Je kan je auto heel goed parkeren in een prachtige parkeergarage en vandaar loop je direct de action. De parkeerkosten waren ook laag. €0,20 voor 20 minuten.
Lekker overzichtelijk, niet te druk, vriendelijke mensen. Alles op de plek waar het hoort al miste ik soms een prijskaartje bij bepaalde spullen maar goed, als dat alles is... Lekker ruim opgezet, kon alles zo vinden en deze keer mijzelf ingehouden en alleen gekocht wat echt nodig was. Wat wel een uitdaging was want ik hoor zeer goede verhalen over de kleurpotloden in de volwassenen crea hoek en had bijna 4 setjes meegenomen om deze te testen in mijn werk met aquarel maar helaas was er tijdnood en in Breda, waar ik normaal ga omdat we daar tegen aan wonen, hebben ze het nooit op voorraad. Volgende keer kom ik zeker weer terug!
Is een goede winkel,maar vergeet ze vaak om de prijs goed te zetten. Ik heb net een product gekocht,dat met een prijs van 4€. En de echt prijs was 10€.
betaald parkeren. personeel vriendelijk en behulpzaam.
Nette winkel geen personeel te zien om iets te vragen maar, dat is geloof ik uit de tijd!
Top.....maar ziek thuis gekomen van de ongelofelijke airco...niet normaal...
Het is hier altijd druk maar het personeel buffelt goed door Ook zijn hun sport artikelen, denk aan proteïne creatine en preworkout goed geprijsd. Veel aanbod, goed geprijsd, goede winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid