facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hobby Alternatief

Hobby Alternatief

Info

Ik ben een hobbyist. Ik geef graag uitleg van technieken, review producten, dichten en persoonlijke interviews met andere hobbyisten/ kunstenaren.


Geschiedenis

Mijn naam is Sandie van der Graaf. Ik ben geboren en getogen in Zuid-Afrika.
Voor gezinshereniging ben ik naar Nederland geëmigreerd. Nederlands is dus mijn 3e taal. De andere talen die ik spreek zijn Afrikaans en Engels. Ik ben de Nederlandse taal (nog) niet machtig, maar het gaat iedere dag beter.
Creativiteit is voor mij heel erg belangrijk. Als ik iets niet kan, heb ik twee heel goede vrienden in Google en YouTube.
Hier deel ik graag mijn eigen creaties (kaarten/ hout of verf), alsook alternatieve mogelijkheden van hobby producten. Links naar mijn webwinkel en blog:
http://webwinkel.hobbyalternatief.nl
https://hobbyalternatief.blogspot.nl
Ook ben ik mede-eigenaar van de Facebook groep Creatieve Hobby Tips met Danielle Bras en Aafke Vultink. Hier delen we tips en trucs van overal en iedereen.
Voel je vrij een reactie achter te laten. Ik lees dit graag.

Adres: Meester Troelstrastrastraat 18, 2982AX Ridderkerk
Telefoonnummer: +31(0)646530743
Stad: Ridderkerk
Route: Meester Troelstrastrastraat 18
Postcode: 2982AX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De keuken van Wendelien De keuken van Wendelien 467 meter Leuke workshop gehad van mijn dochter. Heerlijke gevulde koeken gemaakt en chocoladef...
Zigeda-fotografie Zigeda-fotografie 922 meter Super goede en vriendelijke fotograaf !
Divo-Diva Hair&Beauty Divo-Diva Hair&Beauty 1 km Fantastische kapperzaak!! Super leuk team, verstaan stuk voor stuk hun vak. Altijd ee...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid