facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ho Yummy

Ho Yummy
Adres: Van Echtenskanaal N.Z. 145 B, 7891 AH Klazienaveen
Telefoonnummer: +31591346789
Stad: Klazienaveen
Route: Van Echtenskanaal N.Z. 145 B
Postcode: 7891 AH



op zoek naar gerelateerd: Sushi Klazienaveen, Pizza Klazienaveen, Snackbar Klazienaveen, Chinees Emmerhout menukaart, Chinees China City, Eten bestellen Klazienaveen, Hoo Wah menukaart, Hoo Wah Klazienaveen menukaart
Recensies
Beste afhaalchinees in het dorp en de omgeving! De loempias zijn heerlijk, de service is altijd correct en het is er super schoon. Tip: bestellen via de telefoon en dan afhalen en thuis lekker eten. Betaling kan contant en ook met de pin. Een goede keus voor de grote honger. Parkeren: Gratis parkeren voor de deur
We hadden eten besteld kwam een half uurtje later. Eten smaakte niks was net dat de boel was gewoon opgewarmd in de magnetron hier haal ik mijn eten nooit meer weg zaten haren in de nasi zo vies
De beste van klazienaveen en omstreken! Ben heel blij dat ze weer terug zijn. Eten is heerlijk en de mensen super vriendelijk.
Blij met deze Chinees. Altijd klasse maaltijden voor een geschikte prijs. Blij met Kai.Eten: 5/5
Het vernieuwde afhaalrestaurant ziet er netjes uit. We hadden telefonisch een nasi "ho Yummi"B besteld. Op de afgesproken tijd was het nog niet klaar. Helaas lang moeten wachten, maar uiteindelijk werd de maaltijd toch nog geleverd. Helaas viel de kwaliteit nogal tegen: de satesaus was meer geel dan bruin en rook/smaakte nauwelijks naar satesaus te sterkverdund/teveel bindmiddel. De nasi zag er mooi uit, maar smaakte erg vlak; niet lekker te weinig kruiden en/of prei?. Ook ontbraken de gebruikelijke plakken ham en het spiegelei. Er zat slechts 1 stokje saté bij; dat is wel erg karig bij een maaltijd voor ruim 2 personen. Daar moet je thuis dus maar om ruzieën? Wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar; wij rijden voortaan liever even door naar Erica waar de maaltijden bij plaatselijke Chinees veel smakelijker en completer zijn en dat is het omrijden en de iets hogere prijs zeker waard!
Schandalige service. 2 en half uur moeten wachten op het eten terwijl kleinere bestellingen erdoor worden gedrukt. In plaats van hier rekening mee te houden met een korting of iets dergelijks niet dat ik hier ooit weer ga bestellen, kregen wij het bericht dat de volle mep gewoon betaald mocht worden. Ronduit schandalige service. Ohja, de bestelling was ook nog volledig verkeerd, iets volledig anders gekregen dan besteld. De rijst was droog, algehele smaak slecht. Een slecht restaurant, ik raad het restaurant sterk af. Geen idee wie de positieve recenties heeft geplaatst, misschien het restaurant zelf?
Vanavond om 18:15 telefonisch besteld, om 18:29 zaten we alweer met de bestelling in de auto naar huis, super snel. Eten zelf is goed van smaak in mooie porties en voor een nette prijs. Loempia en Chinese rijsttafel B besteld, smaakte heerlijk.
Je kunt alleen online bestellen en afhalen. Goede hygiëne, je ruikt het als je binnenstapt. Heerlijke gerechten, ook wisselende maandmenu's, goed gevuld en vriendelijke service. Let op Ho yummy zit in een steegje daardoor ben je hem zo voorbij. Terwijl ze een grote banner hebben staan. Persoonlijk tot nog toe de beste Chinees.
Hartstikke fijn eten, speciaal voor mij vegetarische nasi bij de foe yong hai gemaakt en netjes aangegeven op de bakken. Stukje service en het smaakte heerlijk! Dankuwel!
We hebben dit nieuwe adresje ontdekt voor een snelle maaltijd! Afgelopen woensdag een tweetal loempia’s besteld, eentje met saté en loempia speciaal “ho yummy”. Nou Jummie was het zeker, goed gevuld en heeft erg goed gesmaakt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid