facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ho Wah

Ho Wah
Adres: Staverdenseweg 14, 8075 AR Elspeet, Nederland
Telefoonnummer: 0577 491 122
Staat: Gelderland
District: Nunspeet
Stad: Elspeet
Route: Staverdenseweg
Huisnummer: 14
Postcode: 8075 AR


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 16:00–20:30
woensdag: 16:00–20:30
donderdag: 16:00–20:30
vrijdag: 16:00–20:30
zaterdag: 12:00–20:30
zondag: 16:00–20:30

Recensies
Waardeloze Chinees!!!nnNa het lezen van de recente recensies dachten wij nou klinkt goed.nnHelaas bleek het absoluut niet zo te zijn.nnSmakeloos eten, besteld babi ketjap krijg je kip en als je belt en dit zegt is dit niet correct.nnKip met ananas in zoetzure saus??? Kip zonder smaak en droog, zoetzure saus is eigenlijk gewoon verdikt water met een kleurtje.nnTomaten soep hoort zoet te zijn! In de verste verte niet geproefd.nn50 euro lichter en een heel erg slecht gevoel, toch nog maar extra op het vakantie park rabbithill uit eten geweest.
Heel lekker eten, blijft lang warm, goed veel voor weinig geld en heel snelle service en aardig personeel zeker 5 sterren van mij!!
Op ons vakantie adres op zoek naar een lekkere chineesnWe waren blij verrast.nAjam pangang ketchap was lekker en veel ,combinatie gerecht met saté en ander lekkers was ook heerlijk.nDe bediening was vriendelijk,eten kregen we goed warm mee.nKomen er zeker terug.
Gaan er met regelmaat naartoe. Het eten is lekker en van goede kwaliteit en de familie/medewerkers erg vriendelijk. Je voelt je er welkom.
Ouderwetse Chinees. Eten was prima. Bediening vriendelijk. Wel wat warm in het restaurant geen airco.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid