facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ho-Wah

Ho-Wah

Info

Chinees Restaurant Ho-Wah is al jarenlang een begrip in Deurne waar je gezellig kunt dineren en afhalen tegen een betaalbare prijs.

Geschiedenis

Elk weekend (vrijdag t/m zondag) is er een lopend buffet waar u heerlijk onbeperkt kunt genieten van een grote keuze aan gerechten voor maar €12.95 en kinderen t/m 11 jaar, €7,95.
Soepen, vers fruit en ijsjes zitten bij de prijs inbegrepen. Het tweede drankje dat wordt besteld, is van het huis!

Van dinsdag t/m donderdag kunt u een keuze maken uit ons uitgebreide à la carte menu.
Ook hebben we op deze dagen een "All-you-can-eat" menu waarbij u een ruime keuze hebt uit gerechten die in kleine porties worden geserveerd aan tafel. De prijzen voor dit menu zijn ook €12.95 p.p. en kinderen t/m 11 jaar €7,95

Gedurende de gehele week is er de mogelijkheid om gerechten af te halen. Tijdens het wachten krijgt u een drankje van het huis aangeboden.

Heeft u een feestje thuis en wilt u thuis een Chinees buffet? U heeft de optie op gerechten samen te stellen, of u kunt gebruik maken van onze samengestelde catering menu's.

Maandag zijn we gesloten met uitzondering van feestdagen.



"Chinees Specialiteiten restaurant in Deurne Noord-Brabant"
Adres: Sint Jozefstraat 11, 5753 Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493 313 519
Stad: Deurne
Route: Sint Jozefstraat 11
Postcode: 5753


Openingstijden

Maandag: 15:30 - 20:00
Dinsdag: 15:30 - 22:00
Woensdag: 15:30 - 22:00
Donderdag: 15:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 11:30 - 22:00
Zondag: 11:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Ho wah buffet, Peking Deurne, Chinees afhaal Deurne, Ho wah facebook, All you can eat Deurne, Chinees Restaurant Asten, Indonesisch restaurant Deurne, Sushi Deurne
Recensies
Genoten van een gevarieerd buffet met een drankje. Het tweede drankje was gratis. Goede bediening.
We zitten er nu, eten 2x mee teruggegeven was koud. Tafel achter ons ook eten koud. Zeer jammer, het was hier super. Personeel zeer vriendelijk maar geven aan hier niets mee te kunnen. 't ijs was lauw, erg zacht. Echt jammer, was voor ons de beste Chinees. Nadruk op WAS. Met afrekenen zegt ze er wat af te doen maar volle prijs betaald, 't was ook zeer slecht te lezen opt pinapparaat.
Het ontvangst bij binnenkomst is heel gastvrij. Afhalen van eten én van menukaart is mogelijk. De bediening is vriendelijk en attent. De bestelde Tipan en geroosterde Peking eend waren erg lekker , de schalen zijn rijkelijk gevuld. Het restaurant is voorzien van airco. Er is tevens mogelijkheid voor buffet. De parkeerplaats is lekker ruim.
December een keer geweest toen was het goed. Onlangs geweest, smaak was oké maar toch allebei last van de darmen binnen 15 minuten na de laatste maaltijd. Voor ons niet meer.
Al vaak goed gegeten hier, maar deze keer was het niet te pruimen. Het was koud, vet en smakeloos. Uien in plaats van ananas bij de gefileerde tong met zoetzure saus en ananas. Tweede drankje van het huis ook niet gehad. Voor ons voorlopig zeker geen Howah meer.
Wederom heerlijk gegeten van het buffet. Ondanks de drukte was het buffet altijd goed gevuld. En lekker natuurlijk.Eten: 5/5
Mooi restaurant met prima gevarieerd buffet. Voor ieder wat wils. Alles even heerlijk. Zeer vriendelijke bediening en tot verrassing zelfs een drankje van de zaak. Top!! Prijs buffet is zéér schappelijk. Een aanrader.
Lekker eten! Het eten wordt regelmatig aangvuld/ververst waardoor het eten echt heel lekker blijft. Er is voldoende keuze om lekker Chinees te kunnen eten. Wel zijn het de "basis gerechten" en heb ik niet echt de traditionele Chinezenkeuken kunne proeven. Gezien het restaurant in een dorp ligt is dit denk ik wel goed afgestemd op de doelgroep die er komt. Ik was positief verrast over het kwaliteit van het eten. De service is zeer vriendelijk en snel en het restaurant oogt goed afgewerkt en gezellig. Tot de volgende keer! Parkeren: Parkeerplekken op eigen terrein naast het restaurant en deels achter het pand. Rolstoeltoegankelijkheid: Gemakkelijke doorgang voor rolstoelgebruikers en rotator.
Wij zijn op vakantie in de buurt, en hebben hier een rijsttafel besteld van 44 euro met extra bami €48, wat een slechte kwaliteit vlees, kip was zwart van binnen, vieze vette stukken, alles was smaakloos, alles was koud, en opgewarmd in de magnetron. En de dag erna zijn wij goed ziek geworden van het eten. echt geen aanrader deze chinees, zonde van je geld!
Hele mooie reataurant, eten was erg lekker en kwam ook snel. Attent en aardig personeel. Bedankt voor de fijne avond en ik zie jullie weer snel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid