facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HO-Jeuken - Beeldenmarkt.nl

HO-Jeuken - Beeldenmarkt.nl

Info

Een van de grootste aanbieders op het gebied van binnen-en buitendecoratie. Onderscheidend, orgineel en vaak uniek.

Adres: Brugstraat 18, 5712AZ Someren
Telefoonnummer: +31493494677
Stad: Someren
Route: Brugstraat 18
Postcode: 5712AZ


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 15:00
Dinsdag: 11:00 - 15:00
Woensdag: 11:00 - 15:00
Donderdag: 11:00 - 15:00
Vrijdag: 11:00 - 15:00
Zaterdag: 11:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijnen Wonen Wijnen Wonen 4 km Wijnen wonen was een hele mooie sfeervolle meubelzaak. 40 jaar geleden kochten wij er...
Wijnen Perkplanten & Zorgtuinderij Wijnen Perkplanten & Zorgtuinderij 4 km Fantastische service! Toos en Frank zijn uitermate vriendelijk, deskundig en goed voo...
Welkoop Welkoop 4 km Voor de tuin alles te koop En nog veel meer.!
Recensies
Mooie zaak met vriendelijke ontvangst en bediening , we kwamen helemaal uit Belgie hierheen . zeker geen spijt van gehad
We waren blij verrast door de leuke collectie. De dame die ons heeft geholpen was erg vriendelijk. We werden voorzien van een lekker kopje koffie tijdens het wachten. De showtuin was overzichtelijk en gaf een goed beeld van alles wat te koop is. Al met al voor ons een geslaagd bezoek.
Wij wilden wat glas-ornamenten voor onze eigen tuin en om cadeau te geven en zijn hier heel goed geslaagd. Zeer vriendelijk personeel dat ons prima heeft geholpen en geadviseerd. Ik kom hier zeker terug als ik weer een speciaal cadeau zoek!
Het is niet de eerste keer dat we de fysieke winkel in Someren bezocht hebben. In een proces van wat meer kleur brengen in ons interieur zijn we telkens geslaagd in de aankoop van passende glasobjecten. Naast kleur brengt het ook vreugde in huis. Een prima combinatie.
Enorm veel keus, heel aardige medewerkers en prachtige winkel. Een voorbeeld hoe het internet gecombineerd kan worden met een winkel. Perfect. De koffie met bonbon smaakten heerlijk.
Op de website iets gevonden wat mij wel aanstond. Bij een bezoek aan de zaak in Someren werd ik heel vriendelijk en professioneel geholpen met als resultaat dat ik weer naar huis ging met een nog fraaier exemplaar dan wat ik in gedachten had. Heel tevreden!
Eerst telefonisch goede informatie ontvangen. Daarna in de winkel erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Producten van glas zijn erg mooi.
Zaterdag daar geweest. Veel keuzes mooie artikelen. Voor iedereen wat..zowel voor binnen als buiten. Goed geholpen door personeel.
Mooie beeldentuin en winkel. Correcte service, staan klant goed te woord. Koffie terwijl je aankopen klaar worden gezet.
Wat een mooie winkel met super mooie artikelen de service was ook top. Wij komen hier graag terug voor een nieuwe mooie aankoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid