facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HNK Apeldoorn

HNK Apeldoorn

Info

Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn

Adres: Boogschutterstraat 1-43, 7324AE Apeldoorn
Telefoonnummer: 0552100200
Stad: Apeldoorn
Route: Boogschutterstraat 1-43
Postcode: 7324AE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: HNK Apeldoorn verkocht, HNK Rotterdam, HNK Amsterdam, HNK gebouw Apeldoorn, HNK Den Haag, HNK Utrecht, HNK Ede, HNK Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Whitepoint Designs Whitepoint Designs 6 km Whitepoint designs is a design studio led by Rupal Chauhan. Based at the Netherlands,...
FizzionParc FizzionParc 7 km Op het FizzionParc is het aangenaam vertoeven. Op dit bedrijvenpark wordt niet alleen...
Recensies
Goede flexibele werkplekken, vergaderruimtes en kantoren te huur. Ook erg makkelijk dat je op meerdere locaties in Nederland terecht kunt. De koffie is lekker, maar wel.behoorlijk prijzig.
Fijne toren om in te werken, en als je zoals ik geluk hebt om op niveau te mogen werken krijg je een heerlijk uitzicht kado
Mooi gebouw. Sporttip, met de trap naar de 20ste verdieping. Ff zweten maar prachtig uitzicht
Alles ingrediënten zijn aanwezig om goed, eventueel onder het genot van een goed broodje, te kunnen werken
Mooi gebouw, je moet alleen wel weten welke kant je op moet voor de lift, daarna wijst het zich vanzelf. Het restaurant beneden straalt landelijkheid en organische producten uit. Ik heb hier echter niet gegeten dus ik weet niet of dat zo is. Verder is de verdieping van Zicht is erg modern en speels ingericht en heeft het een prachtig uitzicht over Apeldoorn noord.
Ik werk hier. Tja wat kan ik zeggen. 't is een kantoor. Ik werk op de 20e etage. Mooi uitzicht.
Mooi hotel met geweldig uitzicht en goede fasciliteiten. Wij waren hier voor een werkgerelateerde training. We konden goed parkeren en er werd regelmatig koffie en thee verzorgd.
Alleen op de begane grond geweest. Voldoende parkeerplaatsen, mooie plek om even te overleggen met goede koffie. Concept is dat je kantoor ruimte huurt. Je kunt dan overal in Nederland bij HNK terecht.
Snel contact. Gevraagd om aanleveren gegevens. Afspraak ingepland met adviseur. Dag van de afspraak wordt deze afspraak afgezegd door rug probleem. Daarna geen reactie meer. Hierover nader contact opgenomen. Geen reactie. Via mail de gegevens laten verwijderen. Wel toegezegd dat dit gaat gebeuren. Maar geen excuses of reactie wat er verder aan de hand is. Geen professioneel bedrijf.
Mooi gebouw, groots uitzicht alleen heel erg weinig parkeerplaatsen voor bezoekers. Als de boel vol zit, valt er ook nauwelijks een beetje te keren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid