facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HM 51

HM 51

Info

Wij hebben bij het winkelcentrum de Spindop in Ede een lunchroom geopend. Kom binnen voor een lekkere kop koffie, heerlijk broodje of een schotel shoarma!

Adres: Hoog maanen 51, 6717 HZ Ede
Telefoonnummer: 0318300166
Stad: Ede
Route: Hoog maanen 51
Postcode: 6717 HZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Quack De Quack 157 meter Hele lekkere pasta. Ze pakken het goed in dus het is nog gewoon heet als je het uitpa...
Effe Anders Effe Anders "koffie thee broodjes & kadootje... 2 km Verrukkelijke cheesecake, gaan we vaker halen!
Koffie&Koffie Koffie&Koffie 2 km Koffie / Thee / Taartjes / Lunchen / Borrelen / High Tea / Gifts / Homies / Espresso ...
De Bakkerij Ede De Bakkerij Ede 3 km Heerlijk vers belegde broodjes gehaald, en niet duur. Vriendelijk geholpen!
Recensies
Fijne winkel, vriendelijke bediening. Betaalbare dames/heren/kinderkleding. Ook schoenen en nepjuwelen zijn hier verkrijgbaar. Ze hebben ook een klantenkaartsysteem die via je mobiel werkt. Je krijgt dan korting via punten, die je opbouwd bij je aankopen. Aan te bevelen bij vaste of regelmatige klanten.
Goede winkel. Voor kinderen is er altijd iets te koop.
heel goed geholpen bij H&M in Ede, was hier met een cliënt en die ging blij en tevreden naar huis met een mooie outfit voor de kerst.
Ruime winkel, mooie kleding maar ondanks de ruimte veel rekken dicht bijelkaar waardoor je als klant soms moet wachten om bij een rek te kijken. Verder veel keus.
Vriendelijk en behulpzaam personeel loopt rond, echt top!, echter cassiere zeer klantonvriendelijk. Voor 1e keer gebruik willen maken van Klarna, caissiere snauwde met arrogant hoofd dat ik een id bij mij moest hebben. Geen probleem hoor maar voor de 1e keer gebruiken kon dit wel wat vriendelijker worden verteld!!!
Na de pre-corona opening in het weer lekker shoppen voor een goede prijs. Nieuwe collecties. Daar gaan we voor.
Altijd leuk om daar eens naar binnen te lopen. Keurige winkel.
Wilde met biljet van tien euro betalen maar dat werd geweigerd omdat er een klein scheurtje in zat!! Moet niet gekker worden. Een klein stukje plakband en het “enorme” probleem was opgelost geweest. Dat heet klantvriendelijkheid!!
Prima winkel waar ze alle kleding hebben voor dames, heren en kinderen. Niet heel groot maar genoeg keuze. Het is er netjes en overzichtelijk.
Ziet er netjes uit. Jammer genoeg is dit een wat kleinere vestiging. Dus ook weinig keus in mannen kleding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid