facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HK-Suspension

HK-Suspension

Info

Motorfreak & Vering specialist

Geschiedenis

Voor de motorrijder kunnen wij een totaal pakket verzorgen, dat wil zeggen van
afstellen en modificeren van de standaard veringscomponenten tot aan het leveren van nieuwe hoogwaardige vervangingscomponenten. Zo kan de motorrijder bij HK-Suspension BV terecht voor service, support, individuele aanpassingen en veiligheid voor alle takken van de motorsport.



"HK-Suspension BV is de importeur voor Nederland van Wilbers Products, een Duitse schokdemper fabrikant. Tevens zijn wij gecertificeerd Ohlins service center voor auto en motor. Daarnaast gespecialiseerd Brembo Racing point en een goed uitgeruste werkplaats voor reparaties van alle merken vering.Tevens zijn wij de importeur van Tractive Suspension producten, gespecialiseerd in schokdemper reparatie en revisie van ESA schokdempers."
Adres: Vijverlaan 6a, 4005HB Tiel
Telefoonnummer: 0344631919
Stad: Tiel
Route: Vijverlaan 6a
Postcode: 4005HB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 05:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Motor vering onderhoud, Vering motor afstellen circuit, WP Suspension prijslijst, Hyperpro vering afstellen, Van Laar vering, WP vering service, Wilbers suspension, Öhlins vering afstellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GoParts Motoren GoParts Motoren 389 meter Op website staat open tot 15 u via google gevonden op zaterdag. Dus niet..........ni...
Solo Moto Tiel Solo Moto Tiel 460 meter Ik heb bij Solo Moto een BMW R1100RT gekocht. De verkoop ging in een prettige sfeer o...
Recensies
Langs geweest op afspraak voor het servicen van voorvork en achtershock van Honda CBR. Perfect en helemaal naar wens is de vering na servicen helemaal afgesteld. Fijne wachtruimte waar je gebruik kunt maken van het wifi en voorzien wordt van kopje koffie door vriendelijk personeel.
Zeer vriendelijk personeel Onlangs mijn ohlins schokbreker een service beurt gegeven en wat ben ik blij ermee Dank zij Edgar denkt met je mee en zeer vriendelijk. Echt een aanrader Tot de volgende keer weer Groetjes Silk
Op aanraden van mijn neefje ben ik net bij Edgar HK Suspension in Tiel geweest met mijn fabrieksnieuwe BMW R nineT. De motor reed heerlijk maar rijdt nu toch echt 100x beter. Stuurt als een scheermes en geeft bakken vertrouwen. Echt een feest! Afstellen van de veervoorspanning, ingaande demping en uitgaande demping van de voorkant en de achterkant was 5 minuten werk. Echt een vakman. Supervriendelijke mensen.
Ohlins achterveer laten plaatsen op een cb 1000r. Goed sturende motor terug gehad. FANTASTISCH !!
Een fijne zaak waar ik mijn veer heb laten vervangen voor een steviger. Ik kon er zelfs op wachten.
Vorige week een mooie set Öhlins achterveren gekocht bij Dion. Was er al eens geweest voor informatie en na veel denkwerk de knoop doorgehakt. Mijn Harley-Davidson Road King Special is af-fabriek uitgevoerd met verstelbare achtervering maar deze vond ik te stug en gaf weinig comfort. Ik heb de vering zelf gemonteerd 4 bouten en heb al wat gereden maar was nog onzeker over de aanpassingen. Vandaag even terug gegaan na contact met Dion voor controle van montage en fijn afstelling. De terugrit was fantastisch! Zeer stabiel weggedrag rechtuit, mooi “zwevend tapijt” gevoel maar altijd contact met de weg. Deze set geeft veel vertrouwen in de bochten en na de bandenspanning gecontroleerd te hebben is dit absoluut de juiste keuze geweest voor mij en mijn motor. Dion en HK, super bedankt voor de heldere uitleg en tijd welke voor me werd vrijgemaakt en goeie aftersales. Ik ga de komende kilometers met vertrouwen en in alle comfort tegemoet. Ik kan iedereen die op zoek is naar een goed advies, mooie producten én zeer prettige samenwerking van harte HK-Suspension aanbevelen. Ga zo door!
Als je wilt dat het goedkomt met je vering dan moet je toch echt bij HKS in Tiel zijn. Specialisten zijn het hier, stuk voor stuk!
Afgelopen winter mijn voorpoten en achterschokdemper laten reviseren bij HK-Suspension. Dit werd erg vlug en vakkundig gedaan. Na het terug monteren van alles al direct een merkbaar verschil. Vandaag dag na hemelvaartsdag gebeld of ze toevallig tijd hadden om de afstelling even te controleren. Kreeg helaas te horen dat ze er geen tijd voor hadden. Mijn reactie daarop was prima, probeer ik het een andere keer nog eens. ''Nee wacht even ik ga even kijken''. Kon toch nog langs komen, super! Ik had de afstelling toegepast die KTM zelf voorschreef voor mijn type motor. Nadat Edgar de motor had bekeken en vroeg wat mijn ervaring met de motor was heeft hij enkele aanpassingen gedaan waarna ik het moest gaan proberen. De KTM afstelling zat al dicht in de buurt maar de motor was niet in balans. Nadat Edgar de afstelling had veranderd was dit meteen duidelijk merkbaar dat het nu veel beter was. Veel minder last van duiken bij gas los, stabieler tijdens remmen en ook makkelijker de bocht in te gooien. Ik ben super tevreden! Voor mij geen ander meer die aan mijn vering mag zitten. Hartstikke bedankt mannen!
Wat een top service hier me Zx10r laten verlagen. En daarna laten afstellen. Toppers zijn ze
De achtervering en demping vervangen van mijn FJR. Ik mocht zelf sleutelen aan de motor in de werkplaats van HK Suspension. Als het nodig was kreeg ik hulp. Met een klein beetje hulp was het zo gebeurd. Begin volgend jaar is de voorkant aan de beurt, weer bij HK!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid