facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hit It

"Hit it Happiness is de éénmanszaak van Gerard Boersma. Onder de noemer drumplezier verkoopt Gerard 'geluksmomentjes' door mensen te leren drummen op muziek. In het seizoen 2022-2023 wil hij graag nieuwe initiatieven lanceren de Pret Club en School voor Blijheid om nog meer mensen blij te kunnen maken."
Adres: 112 Ceintuurbaan Noord, 9301 NZ Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: +31505015810
Stad: Roden
Route: 112 Ceintuurbaan Noord
Postcode: 9301 NZ


Recensies
Ik volg al 6 jaar met veel plezier de drumminglessen van Gerard. Ter gelegenheid van mijn afscheid bij de RUD Drenthe heb ik 25 collega's de mogelijkheid gegeven om mij 'de deur uit te slaan'. Het was een groot succes, met dank aan Gerard en gastvrouw Yvonne.
Super leuke middag gehad met ons team. Hoop gelachen en veel geleerd. Ik heb totaal geen ritme gevoel maar had het idee dat zelfs ik kon drummen. Echte aanrader!!
Gisteren met collega's een uurtje mogen drummen bij Gerard. Absolute aanrader!!!! Een uurtje los gaan en vooral vreselijk gelachen! Thnx!!
Een geweldig teamuitje gehad met ons team van meesters en juffen. Heerlijk drummen op muziek met elkaar waardoor we voor even onderdeel zijn van een band. Op toegankelijke, humoristische en energieke wijze heeft Gerard ons meegenomen in het plezier dat drummen is. Dikke aanrader!
In januari hebben we een teamuitje gehad bij Hit it Happiness. Fantastisch! Een uurtje drumplezier is een super leuke manier om collega's in een andere setting te zien. Ontspannend en ontzettend vermakelijk. Het enthousiasme van Gerard werkt aanstekelijk. Een absolute aanrader!
Gisteren een drumles gehad met mijn collega’s bij Gerard. In één woord geweldig! Wat een bijzondere ervaring. Helemaal enthousiast hierdoor. Je hoeft niet te kunnen drummen voor toch een bijzonder resultaat. Mijn man heeft zich inmiddels aangemeld voor de 5 beginnerslessen. Ik vind Hit it Happiness een aanrader en zeg het daarom graag voort!
Familie dag en wat doe je dan….drummen bij Gerard. Een uur lang feest door te drummen en de humor van de master himself. Ook de a-muzikalen hadden veel lol en het gevoel dat ze na een uur prima konden drummen. Super leuk uitje, iedereen was enthousiast! Thanks!
Wat was het een geweldige workshop onder de bezielende leiding van Gerard! Plezier stond voorop, en stiekem hadden we na afloop allemaal het gevoel dat we een beetje konden drummen. Een aanrader voor iedereen!
Heel veel plezier gehad tijdens een drumles met collega's. Een jongensdroom is uitgekomen :-
Geweldig team-uitje gehad, waar sommige collega’s eerst wat sceptisch waren heeft achteraf iedereen genoten. Gerard kan het erg leuk brengen en betrekt iedereen er bij. Heeft ook erg veel humor! We hebben veel lol gehad met zijn allen! Ondertussen werden er ook nog foto’s en filmpjes van ons gemaakt, een blijvende herinnering. Kortom; Fantastisch & een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid