facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Historische Collectie Regiment Stoottroepen Prins Bernhard

Historische Collectie Regiment Stoottroepen Prins Bernhard

Info

De militaire collectie van het Regiment vanaf 1944 tot heden

Adres:
Telefoonnummer: 0592358163
ln.fednim@08200nu
Stad: Assen


Recensies
Informatief museum. Goed geleid door veteranen. LET OP: melden bij de poort van de kazerne
Met kinderen zeker de moeite waard. Navigatie gaf wel een aparte route aan, maar je moet via de militaire basis hoofdingang naar binnen. Vanuit daar werden we naar het museum begeleid. Eenmaal daar kan je zelf rondkijken, en de kinderen mochten een pak en rugzak aan allemaal erg spannend natuurlijk.
Mooi opgezette expositie in dit op de militaire basis Assen gelegen museum. We gaan zeker nog een keer erheen!
Een leuke museum waar je veel kunt leren over de stoottroepen en waar ze allemaal zijn uitgezonden. De vrijwilligers kunnen zelf ook veel vertellen over de stoottroepen. Echt de moeite waard om is te bezoeken
Ten eerste is het de alle handigst om balkenweg te gebruiken als dit is de enige in of uitgang. Wat ook je navigatie zegt. Dit uit de weg is de vriendelijkheid en gastvrijheid van de personeel bijzonder hoog. De museum zelf is mooi netjes en overzichtelijk ingericht met veel informatie over tijdperk en gebeurtenissen rondom dit regiment. Een zeer leerzaam en accuraat beeld. Alles met alles een top activiteit voor mensen van alle leeftijden. Vooral voor mensen met interesse in de militair. Wel moet je je aanmelden bij de security post.
Absoluut top museum, midden op de kazerne met erg vriendelijk personeel die je graag van alles verteld over de stoottroepen. Ik wou er graag nog een shirtje kopen, maar helaas al te vroeg weg gegaan. Zeker een aanrader, heel veel informatie ipv de grote musea waar het alleen maar gaat over hoe meer spullen hoe beter.
klein museum, waar enthousiaste veteranen/vrijwilligers je alles vertellen over heden en verleden van ons jongste regiment, de stoottroepen.
Vriendelijke vrijwilligers, en intressante atributen, en geschiedenis. De ingang van het museum is ook tevens de ingang van het kazerneterrein, die in gebruik is. Even aanmelden bij de portier en je wordt opgehaald door een vrijwilliger.
Bijzonder museum ook omdat je door de beveiliging wordt begeleid en een pasje moet aanvragen Verder heel goed de geschiedenis van de stoottroepen in beeld gebracht
Aardig museum. Niet altijd toegankellijk omdat het op kazerneterrein staat. Een bezoekje waard als je een keer de gelegenheid hebt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid