facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hiro Mina

Hiro Mina

Geschiedenis

Hiro Mina
Teppan Yaki Restaurant, All You Can Eat ‘Sushi & Grill’ & Sushi Take Away

Voor de liefhebber van de Japanse keuken is men ook bij HiroMina aan het juiste adres.

All you can eat Sushi & Grill
Ons ‘’All you can eat’’ concept is als een shared dinning experience, perfect voor mensen die op een avond verschillende kleine gerechtjes willen proeven. U kunt op een speelse manier alle gerechtjes mixen en matchen. U bepaalt zelf wat u eet en hoeveel u eet in een sfeervolle ambiance. Allemaal tegen een vaste prijs! In Hiromina ondervindt u de ultieme smaaksensatie voor vis- en vleesliefhebbers tegelijk.

Teppanyaki Restaurant
HiroMina beschikt over 5 teppanyaki platen waaraan men kan genieten van authentieke Japanse gerechten, die ‘live’ voor u gemaakt worden door onze Japanse Chef. U kunt kiezen uit verschillende a la carte gerechten of 3 vastgestelde menu’s. Kortom, volop keuze om eens lekker te ontspannen op deze unieke locatie aan de boulevard.

Sushi Take Away
Naast de mogelijkheden in ons restaurant bieden wij ook take away sushi service aan. Even bestellen en het wordt a la minute gemaakt. Verser kan niet!

Geopend: 02.01 - 30.12
Openingstijden:
Maandag - Vrijdag: 16.00 - 23.00 uur (diner)
Vrijdag - Maandag: 12.00 - 23.00 uur (lunch & diner)

Adres: Koningin Wilhelmina Boulevard 9A , Noordwijk 2202 GT, NL
Telefoonnummer: 071 361 0446
ln.animorih@ofni
Stad: Noordwijk
Route: Koningin Wilhelmina Boulevard 9A
Postcode: 2202 GT


Openingstijden

Maandag: 16:00-22:30
Dinsdag: 16:00-22:30
Woensdag: 16:00-22:30
Donderdag: 16:00-22:30
Vrijdag: 12:00-22:30
Zaterdag: 12:00-22:30
Zondag: 12:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: hiro mina groupon, hiro mina 2 for 1, hiro mina recensies, hiro mina online reserveren, hiro mina social deal, hiromina noordwijk prijzen, hiro mina noordwijk prijzen, hiromina social deal
Recensies
Wij kwamen heel vaak sushi hier eten, met de nadruk op kwamen.. Restaurant was altijd goed, maar de laatste 3 keer dat wij er hebben gegeten, waren wij niet meer zo enthousiast. De sushirijst valt uit elkaar wanneer je het in de sojasaus doopt en we hadden het idee dat niet alles vers was. Sommige dingen die normaal erg lekker waren, waren nu behoorlijk smaakloos. Je kunt er bestellen via een tablet, dat is gemakkelijk. Helaas zijn er, buiten de sashimi om, wat gerechten waarvoor je teveel toeslag moet betalen; zonde dat je dit doet als je een all you can eat concept hebt; je betaalt al 29,50 en dan vind ik dat je toch wel mag verwachten dat je alles zonder toeslag moet kunnen bestellen, behalve de sashimi natuurlijk; dat lijkt mij logisch dat je hiervoor extra betaalt. Het wordt een duur geintje als je de drankjes er nog bij optelt; voor een colaatje betaal je hier €3,50. Keuze van de kaart is meer beperkt dan eerder maar wel is het dineren duurder geworden. Jammer dat het restaurant, mijn inziens, zo achteruit is gegaan. Vegetarische menuopties: Er zijn vegetarische hapjes op de menukaart. Parkeren: Parkeren kan langs de boulevard; betaald parkeren.
Teleurgesteld over het eten. Sushi idd kouduit koeling? hoog bedrag bijbetalen op aantal gerechten. Hoeveelheid per gerecht was beschamend tov foto's in het menu. Toetjes excl. Al met al niet voor herhaling vatbaar en kiezen we toch weer voor de andere sushi keten.Eten: 2/5
Alle sushi smaakte hetzelfde, rijst was koud leek uit koeling te komen. Echt niet wat wij van een sushi restaurant gewend zijn. Plus punt was het zeer vriendelijke personeel. Het is een All you can eat concept maar voor veel gerechten en alle toetjes moet je bijbetalen Zeker niet voor herhaling vatbaar.
Mooi restaurant dat werkt met een all you can eat systeem. Je besteld via een tablet die op tafel staat en dan worden de gerechtjes naar je tafel gebracht. De smaak van het eten was prima alleen de sushirijst plakte niet goed genoeg waardoor de sushi uit elkaar viel. De tafels plakte heel erg en ook de flesjes sojasaus plakte.
Wij waren hier om lekker te lunchen. Bij binnenkomst was de service niet gelijk om over naar huis te schrijven, dus enigszins sceptisch bestelden we de Carte Blanche bij een erg aardige serveerder. Het eten stelde niet teleur; sterker nog, het was ontzettend goed! 30 verrassingssushi betekende in dit geval niet 10 maki's en 20 California rolls, maar we kregen een heerlijke bak vol met verschillende sushi en fantastische sashimi. Stuk voor stuk waren ze heerlijk. En dit alles tegen een scherpe prijs. Wij gaan hier graag nog een keer heen. Zeker een aanrader dus!
Eerste Kerstdag hebben we Hiromina thuis laten bezorgen; we aten met 5 personen, het was werkelijk fantastisch! De prachtige opgemaake en uitgebreide schalen carte blanche, de bento box, gyoza en zalm, het kon niet op. Complimenten aan de koks en natuurlijk de bezorgers. Volgend jaar staat Hiromina zeker weer op het menu en niet allen met de Kerst!
Lekker eten en supervriendelijke bediening, waarbij niets teveel is. Prijzen niet laag, helemaal als je kind een bakje rijst en een kappa maki eet, maar je moet uiteraard incalculeren dat iemand helemaal los gaat met bestellen.
De ligging van Hiro Mina is uitstekend. Heerlijk vlakbij het strand en er is volop gelegenheid om buiten te eten. Het uitserveren van de gerechten is zoals aangegeven ongeveer 7-10 minuten. De meeste personeelsleden zijn erg vriendelijk. Wel een paar verbeterpunten voor de eigenaar, waarvan ik weet dat hij de omzet er mee kan verbeteren. 1. Zorg ervoor dat patatjes en een frikandelletje op de menu kaart staan, zo is er ook wat voor de kleintjes en zorg je voor iedereen voor een goede ervaring. De eigenaar denk ik kwam ons melden dat er geen patatjes waren maar wel rösti. Mijn dochter vond dit ook lekker. 2. Misschien wel de belangrijkste, de rijst was erg smakeloos, ik kan me niet voorstellen dat hier rijstazijn in verwerkt is. 3. Zorg voor een aanvulling met crunchy rolls. Het enige wat nu chrunchy was de gebakken uitjes die op één bepaalde sushi zat. 4. De recensie die je na de maaltijd kan geven heeft geen open veld. Mijn inziens altijd goed om feedback in woorden van de klant te krijgen. 5. Ijs moet nu flink voor betaal worden, bij andere sushi restaurants zit dit er gewoon bij in. Indien dit verbeterd wordt zou ik zeker 4 tot 5 sterren geven.
Eten was erg lekker en je krijgt goede porties. Je hoeft niet lang te wachten op de volgende ronde. Ze serveren hier alleen geen friet, maar dat is opzich niet erg gezien de ruime keuze aan andere gerechten.
Heerlijk sushi gegeten. Ook zijn de gefrituurde varianten lekker. Het drinken is echter wel erg duur! Als je van een dagje strand af komt of bent gefietst naar Noordwijk, kan je geen karaf kraanwater krijgen. Dat is jammer. Vandaar 1 ster minder.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hiro Mina met het openbaar vervoer


Noordwijk, Pickeplein 450 meter
20
385
90
Noordwijk, Huis ter Duinstraat 450 meter
20
385
90

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid