facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hire.nl

Hire.nl

Info

Hire.nl! Het platform dat voorziet in vraag en aanbod tussen opdrachtgevers en recruiters enerzijds en recruiters onderling anderzijds.



"Wij zijn Hire! Jouw partner voor detachering, werving en selectie, midlance en international recruitment. Wij zijn gespecialiseerd in IT Detachering in de domeinen .NET, Python, Data analyse, Linux en Tosca testsuite. Of het nu voor een vaste of tijdelijke invulling is of op projectbasis, wij vinden de beste kandidaat die perfect past bij de functie én jouw organisatie.We schuiven geen cv’s maar verbinden mensen. Snel, persoonlijk en no nonsense."
Adres: IJsselmeerstraat, 314, 1271 GE Huizermaat, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 035 203 1925
Stad: Huizermaat
Route: IJsselmeerstraat, 314
Postcode: 1271 GE



op zoek naar gerelateerd: Hire Vertaling
Recensies
Ik heb erg goede ervaringen met Immenso. Ze recruiten snel en naar volle tevredenheid! Ze denken ook mee met het opzetten van de juiste organisatiestructuur binnen snel groeiende bedrijven.
Mijn ervaring met Immenso Laura was uitstekend! Het contact was goed, regelmatig buiten kantoortijden en niet al te formeel. Verder werd ik stap voor stap geholpen bij de sollicitatieprocedure, met uiteindelijk een goed resultaat want binnenkort staat mij namelijk een mooie nieuwe uitdaging te wachten. Ik wil Immenso en uiteraard Laura hiervoor bedanken.
Zeer professionele organisatie voor zowel kandidaat als werkgever. Immenso beschikt over een groot netwerk en veel kennis binnen o.a. ICT. Doormiddel van doortastendheid en persoonlijke interesse weet Immenso als geen ander kandidaat en werkgever samen te brengen. Ik kan Immenso iedereen aanraden!
Ik ken Immenso Shanna Jongman als een positieve dame die de juiste vragen stelt en met je meedenkt. Ik kreeg tips waar ik ook echt wat mee kan en de vacatures sloten goed aan op mijn wensen. Shanna is een top recruiter en als ik weer opzoek ben naar een nieuwe uitdaging, kom ik zeker terug bij Immenso!
Immenso is een recruiter die op mij een betrouwbare indruk heeft achtergelaten en zijn afspraken altijd is nagekomen.
Immenso weet op een professionele, daadkrachtige manier de juiste match te maken tussen organisatie en kandidaat.
Ik ben heel fijn geholpen door Laura van Immenso. Ze schakelde heel snel en binnen no-time na het gesprek met haar had ik een gesprek met mijn huidige werkgever. Ze gaf me goede en fijne tips en ik kon haar altijd bellen wanneer ik vragen had. Ze denkt erg goed met je mee. Ze behandelt je als een persoon en geen nummer. Ze kijkt goed naar of zowel de baan als het bedrijf goed bij je past. Nogmaals bedankt Laura en Immenso!
De flexibiliteit, de klantgerichtheid, zowel naar de opdrachtgever als naar de kandidaat zijn van zeer grote waarde. Dit maakt Immenso uniek. Samenwerken met Immenso is een feest, zowel professioneel als persoonlijk.
Ondersteunen op een actieve wijze, ook buiten werktijden. Zijn professioneel maar toch persoonlijk. Sterk punt: na afloop van procedure houdt men contact met je je bent geen nummer.
Zeer professionele organisatie met no-nonsense cultuur. Erg goed geholpen !!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid