facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HippoSupport - Hippische Dienstverlening

HippoSupport - Hippische Dienstverlening

Info

HippoSupport is gespecialiseerd in Mestonderzoek/wormonderzoek bij paarden.

Geschiedenis

HippoSupport is een Hippisch Parasitologisch Laboratorium dat zich richt op mestonderzoek/wormonderzoek bij paarden.

HippoSupport wil een significante bijdrage leveren in de strijd tegen wormresistentie en heeft als doelstelling het regelmatig uitvoeren van mestonderzoek laagdrempelig te maken, door middel van scherpe tarieven, betrouwbaar advies en een flexibele en snelle dienstverlening. Speciaal hiervoor heeft HippoSupport de website www.paardenmestonderzoek.com gebouwd.

HippoSupport biedt op kleine schaal vakantie opvang voor paarden in zowel het zomer als het winterseizoen. Daarnaast is er op kleine schaal veulenopfok (vol).

Ook biedt HippoSupport instructie en (wedstrijd)begeleiding voor ruiters in de basissport of recreatieve ruiters. De lessen richten zich op rust en vertrouwen, waardoor je meer plezier beleeft in het paardrijden, door in harmonie te zijn samen met je paard en een wil om te leren! Dit kan de eerste ervaring zijn met paardrijden, maar zeker ook voor meer ervaren recreatieve ruiters en ruiters in de basissport (t/m L2 niveau).Dit kan zowel bij de ruiter aan huis, op locatie of bij HippoSupport.

Onze taak

HippoSupport wil een significante bijdrage leveren in de strijd tegen wormresistentie en heeft als doelstelling het regelmatig uitvoeren van mestonderzoek laagdrempelig te maken, door middel van scherpe tarieven, betrouwbaar advies en een flexibele en snelle dienstverlening.

Producten

Mestonderzoek / wormonderzoek bij Paarden
Strippenkaarten voor een heel jaar mestonderzoek
Mest kan opgestuurd of langs gebracht worden, of in overleg op locatie

Adres: Wiemanstraat 18, 8166 GA Emst
Telefoonnummer: 0578661376
ln.troppusoppih@ofni
Stad: Emst
Route: Wiemanstraat 18
Postcode: 8166 GA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: hipposupport mestonderzoek, mestonderzoek paard opsturen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid