facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hippisch Centrum Eelde

Info

Hippisch Centrum Eelde is een vier sterren FNRS manege gelegen in Paterswolde. Bij ons staat persoonlijke aandacht aan de ruiter en paard centraal.

Geschiedenis

Hippisch Centrum Eelde is een vier sterren FNRS manege gelegen in Paterswolde. Bij ons staat, veiligheid, persoonlijke aandacht aan de ruiter en paard centraal.
Opslaan

Hooiweg 196d
9765 EM Eelde-Paterswolde
06 41238789
Prijsbereik toevoegen



"Hippisch Centrum Eelde is een FNRS 4-sterren manege gelegen in Paterswolde tegen de rand van de stad Groningen en grenzend aan het Natuurgebied de Onlanden. Jong en oud, ervaren en onervaren kan terecht op onze manege om te genieten van de paarden/ponysport. Bij ons staan plezier, veiligheid en welzijn voor het dier voorop.Je kan bij ons terecht voor manegelessen, buitenritten, F-proeven wedstrijden en nog veel meer!Wij zien u graag op ons bedrijf en uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.Karlijn & Arjan"
Adres: Hooiweg 196d, 9765 EM Paterswolde
Telefoonnummer: 0641238789
Stad: Paterswolde
Route: Hooiweg 196d
Postcode: 9765 EM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Manege Eelde, Hippisch Centrum Exloo, Manege Groningen, Paardrijden Groningen buitenrit, Manege Zuidhorn, Privéles paardrijden Groningen, Manege Roden, Manege de Bongerd
Recensies
Alleen geïnteresseerd in geld. Corona maanden niet gereden meerdere periodes wel betaald. Mochten de kids ineens wel vrij rijden geen les even apart betalen ondanks dat je maandelijks al betaald voor lessen die niet gegeven worden. Oudste reed nu en dan mee ivm autorijlessen geen abo. Jongste was ziek vraag of de oudste in haar plek mee kon rijden ...ja hoor even 20 euro extra betalen. Pasen en pinksteren vallen op maandag geen les je kunt je wel dezelfde dag opgeven voor buitenrit ze zijn dus niet dicht wel even 40 euro betalen. Dan is het zomer..... Met 3 personen,ik en me 2 dochters betalen we 190 euro per maand. Ivm de hitte vallen de lessen uit. Nou denk ik is het mij beurt en vraag dus wordt de les ingehaald of terug betaald 45 euro dus. Krijg je appje nou dit hadden ze nooit meegemaakt we zijn niet meer welkom........
We zijn per toeval op de opendag terecht gekomen bij de manege . Onze dochter reed eerst op een andere manege. Naar het bekijken op de opendag zag alles er piekfijn uit . Verzorging van de paarden en ponnys zijn echt super goed en zien er echt top uit vergeleken met andere manege waar we hebben gekeken . Ook leer je hier snel zelfstandig rijden . Personeel is professioneel en de begeleiding top . Ik ben nu zelf ook aan het paard rijden gegaan op de manege . Voor jong en oud is dit een top manege waar je met heel veel plezier kan rijden !
Na een dag werken is het heerlijk om mij in de wereld van deze manege te verliezen. Al vele jaren erg naar mijn zin op deze manege. Ik ben geen geweldige ruiter en geniet wel van het mogen rijden op geweldige paarden. Mijn beeld van “manege paarden” is hierdoor ten positieve veranderd. Niks achter elkaar aanrijden, zelf sturen en nadenken! De eigenaren hebben een duidelijke visie en zijn goed voor de paarden/pony’s. Bijzonder om de eigenaresse zelf op heel hoog niveau te zien rijden. Sta ik zo nu en dan met open mond na te kijken. Wel belangrijk dat je van vegen houdt, alles altijd weer netjes achter laten
Ik schrijf zelden beoordelingen of zelfs slechte recensies, maar ik moet ze deze keer schrijven zodat meer mensen er niet door worden gekwetst. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die onbeschofter is dan die vrouw. Als je niet wilt dat je kinderen en familie gewond raken, kom dan niet naar deze plek.
Ik vind het hier echt geweldig!! ik rij nu 7 jaar paard, waaronder ik 4 jaar ervaring heb met manege's. Ik had een super leuke privé les paar week geleden! op Collie Ik kan niet wachten tot ik weer les heb geweldige manege! goed voor de dieren! en super aardige mensen! zeker een aanrader!!!
Super goede manege, schoon, verzorgd en top lessen. Eerste wedstrijd meemaken zo goed verzorgd
Vandaag 4e rijles gehad en "los" gegaloppeerd! Wow...en ik word heel blij van de rust, het respect en de profesionaliteit waarmee ze hier met elkaar, en dat is kinderen, volwassenen, paarden en honden omgaan. Vanzelfsprekend en natuurlijk... toch...!
Hippisch Centrum Eelde is een super manege waar jong en oud welkom is, er op ieder niveau wordt lesgegeven en de manege is ook een hele fijne plek om je paard te stallen!! Aanrader!
Een professionele en super nette manege! Waar de paarden op 1 staan!
Schoon, netjes. Vriendelijk personeel. Volgens mij ook kundig. Krijg er een blij gevoel van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid