facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hippie Fish

Hippie Fish
Adres: Boulevard Paulus Loot 3 , Zandvoort 2042 AD, NL
Stad: Zandvoort
Route: Boulevard Paulus Loot 3
Postcode: 2042 AD



op zoek naar gerelateerd: Webcam Hippie Fish, Hippie Fish Zandvoort Speisekarte, Hippie Fish Zandvoort menu, Hippie Fish take Away, Parkeren Hippie Fish Zandvoort, Hippie Fish ontbijt, Hippie Fish strandbedjes, Eigenaar Hippie Fish
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Visrestaurant Meerpaal Visrestaurant Meerpaal 959 meter Als nieuwe inwoner van Zandvoort bezoeken wij veel horeca. Hier waren we nog niet eer...
Hollywood Hollywood 971 meter Super lekker. Vooral de hamburgers zijn de BOM!!!
Old Vienna Old Vienna 977 meter
Thalassa Thalassa 1 km Het was wel goed maar de douche was te zacht de vaatwasser was te klein de kachel dee...
Vis van Floor Vis van Floor 2 km Eerlijke review: De kibbeling was fantastisch, niets op aan te merken! MAAAARRRRR de ...
Recensies
Heb hier op een zaterdagavond gegeten. Het was erg druk maar na ff in de rij hebben gestaan voor we naar de tafel werden gebracht zat het tempo er nog al flink in. De service was netjes maar de druk dat we binnen 1 uur en 45 mij weer weg moesten zijn lag er nogal boven op jammer genoeg. Anyway ik snap het ook wel na de hele corona periode en alle horeca sluitingen. We bestelde 2 burgers maar deze worden standaard medium/welldone geserveerd. Helaas gaat mijn voorkeur echt naar een raw bereiding dus heb gewisseld voor de zeebaars. De vis was heerlijk en zag er ook zeer goed uit. De burger van mijn tafelgenoot viel ook zeker in de smaak. Prima prijs kwaliteit verhouding. Kom zeker terug maar dan op een door de weekse dag dat het iets rustiger vertoeven is en het iets minder gehaast gaat.
Superinstagrammable eten, ook nog eens heel lekker. De kleuren poppen van je tafel. Ga op zoek naar de sterretjes op de kaart. Ze zijn inimini maar ze staan er. Die gerechten kunnen ze namelijk ook vegan maken. Niet standaard. De Buddha bowl ook en die was erg nice met z’n falafel. En vraag om een tafel met zo’n vuurtje ernaast als binnen gaat zitten!
Voor een derde keer opnieuw naar HippieFish geweest en opnieuw een fijne ervaring. Je zit hier heerlijk buiten op het terras en het is altijd druk. Reserveren is dus zeker handig! Enkel hier geweest voor lunch en was geslaagd. Porties zijn normaal, eerder aan kleine dan grote kant. Een bijgerecht bij je lunch is aan te raden.
Hippe plek met veel moderne gerechten op de kaart. De bediening is niets over te vermelden. Vlot met een glimlach. Je kunt er heerlijk buiten loungen naast een vuurhaard oftewel binnen. Wel 1 tip: reserveer van tevoren want deze plek is favoriet bij veel mensen. Wij hebben alleen een dessert genuttigd. En moesten per dessert €6,50 betalen. De bordjes waren leeg hoor.. De volgende keer komen we zeker hier terug.
Eten was lekker en ik vond de prijzen prima voor een strandtent. Bediening was een zooitje. Halfuur wachten voor er iemand kwam vragen wat we wilden drinken, terwijl we maar 2 uur konden eten ivm het tijdslot. Ons voorgerecht werd tegelijk met het hoofdgerecht opgediend. Dat soort dingen. Eten was gelukkig echt wel lekker en mooie inrichting en vibe.
Lekker gezellig plek! Vind het persoonlijk wat te duur voor wat je krijgt, want de gerechten zijn relatief klein. Aan de meeste tafels kan je alleen maar 90 minuten zitten - geld ook dan als genoeg tafels vrij zijn. Dit vonden we echt super raar. Qua kwaliteit en personeel een aanrader!
Super fijn om te zijn. Hele vriendelijke bediening, relaxte ambiance. Buiten op het strand eten is helemaal top! De sandwiches zijn heerlijk en royaal. Wel even van te voren reserveren.
Bedrijfsfeest hier gehad. Geweldig verzorgd. Goed eten, drankjes en sfeer uitmuntend
Erg hip wel! Voor een strandtent echt heel goed. Eten is vers en verzorgt. Je moet niet zeuren over de prijs, want je bent lekker op het strand met een mooi uitzicht en uit de wind.
Zeer ruim opgezette terrassen. Heerlijke sfeer, beetje Ibiza-style. Veel erg jonge mensen in de bediening maar het loopt als een goed geoliede machine. Voor het aanbod aan food &drinks is een duidelijke keuze gemaakt voor kwaliteit. Dus ook iets hogere prijs voor bijvoorbeeld de gingerbeer. Maar dan heb je wel een flesje echte Bundaberg van 375 ml. Heerlijke plek om te vertoeven op 'a sunny day at the beach'
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid