facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hippest-Fashion

Hippest-Fashion

Info

Hippest-fashion.nl, de online fashion winkel met hippe merken, goede service en het beste aanbod.

Adres: Vorkweg 3, 2408 ZD Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 31172706008
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Vorkweg 3
Postcode: 2408 ZD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kitama Kimonos Kitama Kimonos 306 meter Er was een klein probleempje met de bestelling maar dat is heel snel en goed opgelost...
Lemonade Lemonade 2 km Prachtige kleding en persoonlijk aanpak
Changes Fashion Changes Fashion 2 km Changes Fashion
Zeeman Zeeman 2 km Zeeman. Zo eenvoudig kan het zijn.
FashionMasters FashionMasters 2 km Gister middag een nieuwe RayBan zonnebril besteld en ik had hem vanochtend al binnen,...
Style & Beauty Boutique Style & Beauty Boutique 4 km Een zeer goede, hardwerkende jongedame, die haar werk met veel plezier uitvoerd, zeer...
jasminmode.nl jasminmode.nl 7 km Online webshop voor galajurken, avondjurken, cocktailjurken, feestjurken van het merk...
Recensies
Fijne webshop, bestelling is mooi verpakt. Helaas paste m'n jurkje niet en dus moeten retourneren. Geld snel terug. Het viel me op dat ze retourkosten rekenen, na contact met de klantenservice te hebben gehad blijkt dat ze dit doen met het oog op duurzaamheid/het milieu. Mooi initiatief!
Een jurk van bijna 80€ besteld bij Hippest Fashion. Na ontvangst zag ik dat de jurk niet in orde was. Contact hierover per mail gehad en heb de jurk geretourneerd. De beloofde teruggave van verzendkosten nooit ontvangen. Oplichterij.
Deze winkel heeft leuke jurken en rokken. Heb een een hele mooi jurk gekocht en deze is na een paar keer wassen al vaal en zitten er gaatjes in de stof. Slechte kwaliteit voor een jurk die ik pas 3 maanden heb. H&M kwaliteit is beter.
Leuke webshop. Ik word helemaal blij van alle vrolijke printjes en kleurtjes. Had nog even een vraag over een maat. Werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg meteen een mail erna met alle informatie. Wist daardoor precies welke jurk ik wilde bestellen. En hij staat echt te gek! Mij zien ze zeker terug.
Vandaag mijn jurkje binnen gekregen! Zo blij mee. Ik wist niet goed welke maat te bestellen en het meisje aan de telefoon vrijdag heeft mij supergoed geholpen. En nu al binnen! De jurk is nog gaver dan ik dacht. Ik sta te shinen op ons familiefeest van de week. Bedankt Hippest Team!
Voor mijn moeder een jurk besteld die ze al lang wilde. Scherpe prijzen, leuke aanbiedingen en netjes geholpen door de klantenservice toen ik vragen had.
Al een paar keer een leuke jurk besteld en tot nu toe iedere keer helemaal tevreden! Ook het contact met de klantenservice is erg prettig.
Wat een vrolijke webshop, waar ik erg blij van werd! Na het bestellen ging er iets niet goed met de betaling, waardoor mijn bestelling was gecanceled. Perfect opgelost door de klantenservice, die net zo vrolijk overkomt als de webshop :
Jurkje besteld voor mn vriendin! Helemaal top en in orde. Dank je wel!
Een mooie tas gekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid