facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hippe Mensjes

Hippe Mensjes

Info

Hippe mensjes verkoopt baby- en kinderkleding van o.a.Vingino, Dirkje, B.nosy, Quapi, Bampidano, SKURK, enz. Va. 19,95 betalen wij de verzendkosten! Gratis retourneren.

Producten

Baby en Kinder kleding
Dirkje,Vingino, Quapi, B.Nosy, Bampidano, O'Chill, Mim-Pi, SKURK, TYGO&vito, nOeser, Name-It, Le Chic, Lief!



"Bij Hippe Mensjes shop je de laatste trends op het gebied van kinderkleding. Bij ons kun je terecht voor zowel baby als kinderkleding. We bieden een ruim en gevarieerd assortiment kinderkleding aan in de maten 50 t/m 164. Bij ons vind je o.a. de merken: Feetje, Jubel, Sturdy, Name It, Jack&Jones en Kids Only. Dit is slechts een greep uit ons ruime assortiment. Bij Hippe Mensjes weet je in ieder geval zeker; •Een ruim aanbod •Va. 49,- gratis verzending •Beveiligde verbinding •Gratis Achteraf betalen •Voordelig retourneren •En altijd iemand van de klantenservice die voor je klaar staat 09u t/m 17u Het snelste contact heeft u via [email protected], binnen 24u reactie. Bij vragen stel ze ons gerust!"
Adres: Schubertlaan 16b, 7333CV Apeldoorn
Telefoonnummer: +31649040904
ln.sejsnemeppih@ofni
Stad: Apeldoorn
Route: Schubertlaan 16b
Postcode: 7333CV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: hippe mensjes retour, hippe kinderkleding outlet, betaalbare hippe kinderkleding, hippe babykleding newborn, hippe babykleding, kleertjes, jayno, hippe meiden jurkjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hippe Mensjes Apeldoorn Hippe Mensjes Apeldoorn 0 meter De enige tip die ik kan geven: hier niets bestellen! Een deel van mijn bestelling ret...
Cornelia's Home Cornelia's Home 1 km Meerdere keren nu iets bij Cornelia besteld. Alles in goede staat ontvangen. Communic...
Mensjes Fotografie Mensjes Fotografie 2 km Wij zijn ontzettend blij met de foto's die Mensje voor ons gemaakt heeft van onze kle...
Name it Apeldoorn Name it Apeldoorn 3 km Fijne winkel in kleding te kopen voor onze zoon. Personeel zeer behulpzaam
Made by artep Made by artep 5 km Baby's goods as blankets, taggies, nursury items or toys for baby car seat.
Pompdelux Apeldoorn Pompdelux Apeldoorn 6 km Mooi Deens design - Goede kwaliteit - Classic - Comfort
Glamorous Baby Fashion Glamorous Baby Fashion 6 km Leuke handgemaakte kraamcadeaus voor elk budget en in meerdere stijlen.. Ook bedrukke...
Recensies
De enige tip die ik kan geven: hier niets bestellen! Een deel van mijn bestelling retour gestuurd en ook ontvangen door Hippe Mensjes. Ze weigeren tot op heden mijn retour te verwerken, waardoor betaling open blijft staan. Telefoonnummer op de site doet het niet en op mail wordt niet gereageerd. Eens maar echt nooit meer!
In 2021 een bestelling gedaan. Deze gedeeltelijk retour gedaan. Daarna netjes de betaling gedaan maar hun blijven aangeven dat ik moet betalen en blijf aanmaningen krijg. Na ruim een jaar waarin ik al vaker contact heb gezocht en bewijs heb gestuurd krijg ik na het versturen van het bewijs 0 reactie meer terug en blijven de aanmaningen komen! KOOP HIER ALSJEBLIEFT NIKS!!!! Vreselijk bedrijf en de service is nog slechter dan slecht!!!
Wat een waardeloze en onbeschofte klantenservice. Ik heb een pakketje binnengekregen ZONDER inhoud. Je krijg op geen enkel mogelijke manier contact met hun. De telefoon wordt niet opgenomen, ik heb al een aantal mails gestuurd en daar wordt niet op gereageerd. Wat een stelletje oplichters. Deze webshop/klantenservice verdient nog minder dan 1 ster.
verzenden gaat prima snelle levering maar als je iets terug stuurt duurt dat heel lang totaal geen contact nog steeds geen bericht dat me retour verwerkt is, bestel hier nooit meer. Na 2 berichten word gezegd word verwerkt, maar is meer om je aan het lijntje te houden.
Helaas dankzij PostNL is de zending fout gegaan. Klantenservice heeft onderzoek bij PostNL gedaan en tot dezelfde conclusie gekomen. Aankoopbedrag wordt netjes gecrediteerd. Ik ga nu alsnog een bestelling plaatsen..
Mijn vorige bestelling wel netjes ontvangen, 28 november heb ik weer een bestelling gedaan en betaald gelijk.. nu vandaag 12 december nog steeds geen pakket ontvangen.. dit duurt wel erg lang.. ze zijn onbereikbaar op hun telefoonnummer.. op een mailtje heb ik tot op heden ook geen antwoord op. Uit eindelijk 13 december een track en trace code gekregen.. maar ik had het fijn gevonden als ze bereikbaar waren geweest voor vragen. Geeft de klant ook vertrouwen.
Jurkje besteld en binnen de week ontvangen. Wat langer onderweg dan vermeld, maar begrijpelijk met de drukke eindejaarsperiode. Had ook een mailtje gestuurd ivm wijziging van mijn bestelling. Netjes antwoord gekregen binnen de 2 dagen. Ik was wat argwanend owv de slechte reviews, maar omwille van de mooie korting toch het risico genomen. Helemaal prima dus!
Levering van de bestelling gaat vrij vlot maar daar is eigenlijk alles mee gezegd. Als je producten moet retourneren dan kun je zéér lang wachten op je geld. Weken gaan er voorbij zonder enige reactie of de goederen goed zijn aangekomen na retournering. In contact komen met dit bedrijf is vrijwel onmogelijk. Na twee keer tegen dit probleem te zijn aan gelopen, houd het voor mij op hier. Genoeg concurrentie waar alles wel tot in de puntjes geregeld is.
Kun je ook 0 sterren geven...wat een slechte service. Pakket teruggebracht naar de afzender van het pakket, de winkel in Ugchelen. Daar hadden ze namelijk ook 1 van de kleding stukken vanuit het rek in het pakket gestopt. Krijg je gelijk op een onvriendelijke manier te horen dat de retourkosten toch nog in rekening zullen worden gebracht. Want tja, verwerken deden ze niet. Belachelijk als het pakket ook vanuit daar is verzonden en ze zelfs een winkel hebben waar ze de kledingstukken weer terug kunnen hangen. Bestel niets bij deze winkel! Denk 10 keer na! Update: retourzending nog steeds niet verwerkt. Inmiddels 2 weken geleden. Klantenservice gemaild, geen reactie. Telefoonnummer niet in de lucht, daardoor onbereikbaar. Koop hier niet!!!! Update: na 4 weken werd eindelijk het betaaldoverzicht verwerkt. Dit na twee reviews en twee mails. Bizar, zo slecht heb ik nog nooit meegemaakt!
Door omstandigheden kon ik een deel van de bestelde artikelen niet exact binnen 14 dagen retourneren. Het was om precies te zijn15 dagen na bezorging. 18-11 besteld en 22-11 ontvangen. Toen ik ermee in de winkel kwam, werd ik kortaf en onvriendelijk behandeld. Ik was “gewoon” te laat. Voor 5 euro kon er wel wat geregeld worden. Ik kom hier op deze manier ook niet meer terug. Jammer, was een leuke winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid