facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hip voor de Heb

Hip voor de Heb

Info

Dameskleding online shoppen volgens de laatste mode? HipvoordeHeb.nl biedt betaalbare Mode Musthaves: vóór 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden!

Geschiedenis

De naam verklapt het al; bij Hip voor de Heb shop je al sinds 2008 jouw fashion musthaves en looks volgens de laatste trends tegen betaalbare prijzen.

Wat maakt Hip voor de Heb anders dan de rest? Simpel, wij selecteren speciaal voor jou de meest stijlvolle fashion items gecombineerd met modieuze basics. Hiermee updaten we dagelijks onze webshop én daarmee ook jouw garderobe!

Hip voor de Heb laat zich graag inspireren door invloedrijke modeontwerpers, bloggers en magazines uit mode-walhallas als Parijs, New York en Milaan. Invloeden die sterk naar voren komen in onze collectie bestaande uit: ons eigen label en diverse andere hippe merken.

De leukste dameskleding, accessoires, mode musthaves en lifestyle artikelen shop je thuis of onderweg via www.hipvoordeheb.nl of de mobiele Hip voor de Heb-app:
24/7 online shoppen en vóór 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden!

Hip voor de Heb ... look and feel like a Fashionista ❤

Adres: Analoogstraat 20, 1033 MR Amsterdam
Telefoonnummer: 020-3705540
Stad: Amsterdam
Route: Analoogstraat 20
Postcode: 1033 MR


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: hip voor de heb verkocht, hip voor de heb kleding, hip voor de heb stopt, hip voor de heb retour, hip voor de heb boete, fleur kriegsman, hip voor de heb gestopt, hip voor nop
Recensies
Leuke kleding! Alleen erg jammer dat je mega lang moet wachten tot je geld terug hebt van een retour.. 4/8 al bij jullie retour en tot op heden nog geen geld terug, dit kan echt wel sneller. Hierdoor zal ik niet meer bestellen.. En we zijn weer 1,5 week verder en 2x gemaild en reactie dat het in gang wordt gezet maar nog steeds geen euro terug! Ik raad het ook af om hier te bestellen want je geld terug krijgen van een retour duurt nu inmiddels 21 dagen…
Hele slechte winkel met belabberde service. Wat een wanprestatie. Heb na 17 dagen mijn bestelling nog niet ontvangen. Na veelvuldig contact op te nemen via de mail komen ze nog altijd zonder oplossing. Nooit nooit nooit meer bestellen!
Recent heb ik een set besteld. Helaas is dit eerst fout gegaan en had ik even pech met dit setje. Vervolgens kreeg ik een retourlabel van de winkel, korting op mijn volgende aankoop en fijn afgesloten met de werknemer. Dank je wel!
De winkel is helaas een heel stuk kleiner dan de webshop, vonden wij jammer omdat we fan zijn van de webshop. In de winkel ook veel minder stijlen maar dat is begrijpelijk. Uiteindelijk wel nog wat leuke dingetjes gevonden welke ook echt een leuke prijs hadden.
Super veel leuke kleding, goed betaalbaar en stelt nooit teleur qua levering. Ook perfecte klantenservice, na een probleem met een kledingstuk dat ik besteld had, hebben ze me goed geholpen!
Jurk is het geld niet waard en het terug sturen en aanmelden lukt niet , alles wat ik doet om retour aan te melden komt terug als email niet bekend. Nu maar aangetekend terug sturen , geen goede service en zal er dus ook niets meer kopen.
Ik ben op jullie site terecht gekomen doordat meerdere mensen op Youtube razend enthousiast over jullie waren en met name over de pasvorm. Deze zou heel realistisch zijn en super stretch. Ik heb twee leggings besteld M waarvan 1 zo ontzettend klein is dat ik me echt afvraag waar dat realistische dan inzit. Ook zijn jullie broeken allemaal op modellen van rond de 175 ontworpen, waardoor veel broeken te lang zijn. Misschien ook eens overwegen om te gaan werken met modellen rond de 165-170. Ik ben helaas te laat met het retourneren. Verder leuke printjes :
Bedankt voor de super snelle service! Ontzettend tevreden over deze site!
Heb 9 Maart een bestelling geplaats. Helaas is het artikel binnen paar weken al kapot gegaan. Contact via de mail opgenomen. Super goede, vriendelijke en snelle service. Krijg een nieuwe artikel opgestuurd. Erg tevreden over deze webshop en de manier waarop er met mijn klacht is omgegaan.
Ik vond deze webshop altijd zo leuk! Totdat ik een paar jaar terug een bestelling plaatste en ze de volgende dag bekend maakte dat ze ermee gingen stoppen. Mocht ik niets meer retour sturen, heel bijzonder dat ze nu ineens weer bestaan!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hip voor de Heb.

Amsterdam dameskledingzaak

openingstijden, locatie, vervoer. Analoogstraat 20 amsterdam kledingdistributeur kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Hip voor de Heb adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Hip voor de Heb. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Hip voor de Heb delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Laloba Design Laloba Design 333 meter Vertaald door Google Dit is een van de meest magische plekken die je ooit zult ontdek...
Carla's Look Carla's Look 638 meter Een hart verwarmende buurtwinkel. Waar dameskleding wordt verkocht. Veel verschillend...
SHAKALOHA SHAKALOHA 1 km 7 euro verzendkosten om iets retour te sturen.
Geolita Geolita 2 km Ik zocht een leuk armbandje voor mijn nichtje. En na een tip van een collega kwam ik ...
LE BIG LE BIG 2 km Ik kende het merk Le Big al langer van hun webshop, maar was onlangs ook in hun nieuw...
Amsterdam Selection Amsterdam Selection 2 km Amsterdam Selection represents distinctive, colourful & unique fashion. We select our...
Healing Rock Healing Rock 3 km Healing Rock Jewelry is created in hopes of reinventing the way we carry and wear sto...
Cloud Nine Cloud Nine 3 km
Guapas Mode Guapas Mode 3 km Sinds ik hier kom is mijn kledingkast te klein geworden. Altijd wat leuks te vinden e...
Cellarrich Cellarrich 3 km Prachtige kwaliteitsproducten. Ik heb er matisseblauwe portemonnee gekocht, met ouder...
Modemusthaves Modemusthaves 3 km "Mode Musthaves is de dameskleding webshop voor de echte fashionbabe! In het gro...
Nottinghill Nottinghill 3 km Mooie, gezellig kamer met vriendelijk personeel en lekker ontbijt.
My Oh My My Oh My 3 km hele leuke winkel, leuke kleding en lieve medewerksters/eigenaresse
Parkarma Parkarma 4 km Vertaald door Google Geweldige originele design t-shirts Origineel Great original de...
Mono Mono 4 km Mooi restaurant met prettig ontvangst, mooie entourage en prettige sfeer. Hele mooie ...
Puik Puik 4 km Vertaald door Google Selectie eten en wijn is geweldig. Zeer vriendelijk personeel. ...
Pleasurements Pleasurements 4 km Mooie bijzondere winkel. Ideaal als je iets bijzonders voor jezelf, je lief of samen ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid