facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hip Tafelen - Interieur

Hip Tafelen - Interieur

Info

Hip Tafelen interieur is een nieuw onderdeel van Hip tafelen en zal gaande weg uitgebreid worden met vintage en up to date trends op het gebied van accessoires en meubilair.

Een concept met oog voor detail, aankleding, presentatie en kleur.

Geschiedenis

De Kookplaneet is een totaalconcept voor horeca professionals en cateraars met oog voor detail, aankleding, presentatie en kleur.

Laat u verleiden door de laatste internationale trends in porselein, servies, glaswerk, bestek en keukenmaterialen van Papillon, Cuinox en Royal White als tal van andere bekende kwaliteits merken zoals Pintinox, De buyer, Demeyere, Wüsthof.



"Style matters… Every time!Hip Tafelen is meer dan een winkel vol servies.Onze visie is om dé expert te worden op het gebied van tafelstyling en stoere interieur accessoires.Wij zoeken continu naar de laatste trends, kleuren en vormen.Ons aanbod is gevarieerd van heel Classy tot super Hip.Om nog een stapje verder te gaan hebben wij een eigen atelier in huis, waar we keramiek en Hout producten op maat kunnen maken.“HIP tafelen” is het merk waar je terecht kunt voor een totaalpakket dat je onderscheid van je buurman!Ons motto is dan ook “Be HIP Tafel in stijl”"
Adres: Terweijerweg 9, 6413PC Heerlerheide, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31654725242
Stad: Heerlerheide
Route: Terweijerweg 9
Postcode: 6413PC



op zoek naar gerelateerd: De gedekte tafel servies, Koffiekopjes hip, Hip bestek, Ceres servies, Grey Ceres servies, Chic porselein, Porselein servies
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Primera Heerlerheide Primera Heerlerheide 1 km Je kunt geen spullen grkocht bij een andere primera hier ruilen terwijl ze wel onder...
Recensies
Wat was ik aangenaam verrast bij mijn bezoekje aan Hiptafelen. zo'n uitgebreid gamma aan servies en bijbehoren. Ook is de zaak uitgerust met volledige tafel-stylings. Voor ieder gerecht vind u hier het perfecte bord! Sylvia en Marc, de zaakvoeders, zijn ook heel creatief om uw gerecht perfect op beeld te krijgen. Dit werd me heel duidelijke tijdens een foodstyling en fotografie-meeting. Kortom, bij Hiptafelen krijgt u persoonlijk advies en creatieve styling ideeen! Een aanrader!
"Hiptafelen is een waar paradijs voor liefhebbers van mooie borden en handgemaakte keramiek. Bij binnenkomst word je direct betoverd door de prachtige displays en het ambachtelijke vakmanschap dat in elk stuk te zien is. De winkel biedt een breed scala aan ontwerpen, variërend van elegant en verfijnd tot speels en uniek. Wat me echt opviel, was de uitstekende kwaliteit van het servies. Elk stuk voelt stevig aan en straalt vakmanschap uit. Het is duidelijk dat hier veel zorg en aandacht aan besteed wordt. Bovendien zijn de kleuren en patronen prachtig en geven ze een bijzondere touch aan elke gedekte tafel. Zaakvoerders Sylvia en Marc zijn vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven advies over welke stukken het beste bij mijn smaak pasten. Hun passie voor keramiek was duidelijk merkbaar en het gaf me vertrouwen in mijn aankoop. Al met al kan ik Hiptafelen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar prachtige borden en handgemaakte keramiek. Het is een plek waar je ware kunstwerken kunt vinden die een speciale sfeer aan je eettafel kunnen toevoegen. Hun creatieve afdeling "Foodfotografie" is geweldig! Ik had het genoegen om een fotoshoot voor mijn gerechten te doen en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een fantastische ervaring was! Sylvia was zeer professioneel en toonde een grote passie en toewijding voor het vastleggen van voedsel op een prachtige manier. Vanaf het allereerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Sylvia. Zij nam de tijd om mijn visie en wensen te begrijpen, en gaf waardevolle input en suggesties om het eindresultaat naar een hoger niveau te tillen. Samen werkten we aan het creëren van de gewenste sfeer en uitstraling voor elke foto. Wat me het meest opviel, was de aandacht voor detail tijdens de fotoshoot. Sylvia zorgde ervoor dat elk gerecht er perfect uitzag en gebruikte creatieve technieken om de textuur, kleur en presentatie van het voedsel te accentueren. Ik was verbaasd over hoe mijn gerechten tot leven kwamen in de foto's! Sylvia had ook oog voor het juiste gebruik van belichting en compositie. Het gebruik van natuurlijk licht werd slim benut om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. De composities waren evenwichtig en zorgvuldig opgebouwd, waardoor de focus op het voedsel lag zonder afleiding. De prachtige handgemaakte backdrops van @Hip_by_Marc zijn perfect en met veel liefde gemaakt. Je kan bijna niet kiezen want ze zijn allen even leuk! Kortom, Hiptafelen ontdekken was een geweldige ervaring met prachtige resultaten. Ik kijk er al naar uit om in de toekomst opnieuw een bezoekje te brengen!" Wil je mijn gemaakte foto's bekijken? Follow me @anngielenphotography on instagram!
Gastvrij ontvangen tijdens het foodfotografie & styling event. De hele winkel stond tot onze beschikking. Ook de fotostudio was geweldig. Het was een zonnige dag zodat we buiten konden afsluiten met een heerlijke lunch. Tot slot nog met een goody bag naar huis met heel veel creatieve ideeën
Al diverse sets en ook losse indelen gekocht, zodat je op diverse manieren alle heerlijkheden kunt presenteren. Zoveel keuze en als iets niet op voorraad is wordt het super snel besteld. Altijd goede en creatieve ideeën. Fijne plek!
Ik heb een super mooie dag gehad tijdens het eerste foodstyling event. De ruimte is prachtig ingericht met een schitterende praktische keuken. Overal zijn plekken verspreid om foodstyling te maken en foto’s te schieten. Ik was vooral bezig met food foto’s, maar het kan dus ook voor styling voor de tafels. Er is voldoende keus voor iedere smaak qwa kleuren, Style en smaak. Sylvia en Marc zijn een perfect team en geven je advies, maar laten zeker de ruimte aan jezelf om alles in te vullen zoals jij wilt. Maar loop je ergens in vast geven zij de juiste handvaten en tips.
Zoveel mooie spullen om uit te kiezen! Hele vriendelijke eigenaresse die met liefde helpt om de mooiste combinaties bij elkaar te zoeken!
Top zaak! Ze denken graag met je mee en niks is te gek. Kan het iedereen aanbevelen!
Geweldige winkel, super advies, leuke mensen en een lekkere sfeer..! Zeker langsgaan als je in de buurt bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid