facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hip Nails & Beauty

Info

Mooie nagels en verzorgde handen,een lust voor het oog.In mijn salon aan huis kunt u op afspraak terecht. Gel, acryl,shellac, manicure en nog veel meer!

Geschiedenis

Ik ben Katinka van Wensem en allround nagelstyliste.

Mooie nagels en verzorgde handen zijn een lust voor het oog. Door breken, scheuren,nagelbijten of nagels die gewoon niet goed groeien word dit doel vaak niet bereikt. Toch liggen mooie nagels en handen binnen ieders handbereik. Mooie nagels en verzorgde handen zijn een lust voor het oog. In mijn professionele salon aan huis kunt u terecht voor nagelverlenging, versteviging, reparaties, manicure, spa manicure, nailart en meer. Deskundigheid en hygiëne staan bij mij voorop. Regelmatig volg ik workshops om het aanbod te verbreden en om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en trends. Wilt u proberen of kunstnagels iets voor u is? Belt u gerust en maak een afspraak voor een gratis proefnagel.

Ik werk uitsluitend volgens afspraak.

Graag tot ziens in mijn salon!

Adres: Klieftstraat 54, 1777 GD Hippolytushoef
Stad: Hippolytushoef
Route: Klieftstraat 54
Postcode: 1777 GD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mooi & Meer Mooi & Meer 381 meter wij zijn een schoonheidssalon met nagelstudio en een zonnebank met huis en decoratie ...
Praktijk Voet&Hand Praktijk Voet&Hand 949 meter Voet&Hand Angela Leutscher Akkermantje 17 1777 DP Hippolytushoef praktijk voor pedicu...
Recensies
Super lieve vrouw, werkt heel proffessioneel en besteed heel veel aandacht aan de klant. Altijd ontzettend blij met mijn nagels, zeker aan te raden!
Leukste afspraak ooit! Kati is super lief en gezellig en neemt echt de tijd voor je! Niks is te gek. Ik ben super blij met mijn prachtige nagels. Als je echt iemand zoekt die weet wat ze doet en je afspraak ook super gezellig maakt zou ik zeker bij Kati gaan!
Kati zet super mooie nagels, en neemt echt de tijd voor je. Ik ben er echt blij mee Ik heb bij haar mijn nieuwe adresje gevonden
Heel professioneel en super goed geholpen. Nagels zien er perfect uit. De stylist heeft de tijd genomen om mijn nagels te behandelen.
Echt een aanrader! Mijn nagels zijn zooo mooi gedaan! Gezellige, lieve vrouw met passie voor haar vak!!!! Love her
Ik ben inmiddels al bij verschillende nagelstudio’s en -stylisten geweest, maar hier was het resultaat toch echt het beste! Zeker een aanrader!
Super lieve vrouw en altijd zeer tevreden met mijn nagels!!! Zeker een aanrader
Heel blij met mijn nagels! Super gezet en super secuur te werk gegaan.
Echt super tevreden neemt de tijd en geduld echt een aanrader super is ze !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid