facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HiP Alexandrium

HiP Alexandrium

Info

LUNCH | DINER | LOUNGE | CATERING

Geschiedenis

HiP Alexandrium is het meest hippe en trendy restaurant van Rotterdam gelegen tussen het winkelgeweld van het Alexandrium en de kantoren langs de A20. Een oase van sfeer, luxe en service waar u voor alles terecht kunt. Van een heelijk kopje Illy koffie tot een uitgebreid 3 gangen diner, u voelt zich altijd welkom.

- ruime openingstijden
- voldoende (goedkope) parkeer gelegenheid
- goede bereikbaarheid (langs A20 en A16)
- WiFi (voor T-Mobile gebruikers gratis)
- vers gemalen Illy koffie
- vers gebak van IkMaakJeTaart
- gediplomeerde koks
- vriendelijke en vlotte bediening
- trendy en luxe inrichting enz, enz....



"Gastvrijheid zoals het hoort!Winkelgebied Alexandrium is een begrip in Nederland.Tussen al het winkelgeweld onder de loopbrug van Alexandrium shoppingcenter naar de Megastores vindt u op straatniveau HiP Alexandrium, direct te herkennen aan het enorme verwarmde terras. Bij ons vindt u een oase van service en klantvriendelijkheid. Bijna alle producten worden hier vers bereid door gediplomeerde koks die hun vak verstaan."
Adres: Kleine Beer 12, 3067 ZW Rotterdam
Telefoonnummer: 0102096009
Stad: Rotterdam
Route: Kleine Beer 12
Postcode: 3067 ZW


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 21:00
Zondag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: hip alexandrium menukaart, nieuw restaurant alexandrium, hip alexandrium lunch, lunchroom alexandrium, hip alexandrium ah actie, alexandrium cafe, wilskracht alexandrium, tapas alexandrium
Recensies
Leuk en Hip! Restaurant, het ligt aan de straatkant maar kan ook via de trap vanaf alexandrium bereikt worden, we hebben er een heerlijke borrel gedronken met bitterballen, wel iets aan de prijs . Het personeel is vriendelijk en het design stoel of zachte bankzorgen voor een rustig relax moment, gewoon doen!
We hadden hier tapas besteld via thuisbezorgd. Helaas zaten er beschimmelde olijven bij. We hebben vervolgens telefonisch contact opgenomen waarbij geen excuses, maar alleen een aanbod om nieuwe te bezorgen of een kortingscode voor een volgende bestelling. Echter onze trek was wel over en hier opnieuw bestellen doen we natuurlijk niet.
Wel lekker zitten op het terras. Het is ruim en wel wat tafels. Eten is ok. Meergranen dessem brood is wel zacht alleen wel droog en niet geurig. Met pittige kip beetje droog. Het is wel ok. Capuccino schuimt goed.
Tafel plakt, menukaart plakt, geen lekkere koffie, broodplank was wel goed verzorgd.Eten: 4/5
Gezellig en vriendelijke bediening. Heerlijk eten.
Maandagochtend heerlijk geluncht met mijn man. Goede bediening, mooie producten, fijne zitjes. Kom er zeker nog eens terug !
We bestelden de tapas box Alicante , de tortilla was net niet meer bevroren best onhandig als je eten besteld omdat oven en kookplaat het niet doen , de varkenshaasspiesjes waren zo droog dat je ze niet van het stokje kreeg en je kaken dus hun beweging voor vandaag hebben gehad. De rest van de gerechtjes waren lauw. Overall een hoop geld voor zeer middelmatig geheel.
We hebben er een high tea genomen deze was zeer matig Bediening was aardig maar daar is ook alles mee gezegd Deze zaak kan wel een opknapbeurt gebruiken zowel inrichting als eten erg jammer
We hebben een high tea gedaan, personeel was best aardig, het eten stelt niet veel voor! De inrichting en sfeer kunnen wel een oppepper gebruiken, de wc ruikt niet fris. Als je de naam hip gebruikt moet je eigenlijk wel de naam waar maken.
De hightea was heerlijk. Een mooie variatie van hartig en zoet.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar HiP Alexandrium met het openbaar vervoer


Rotterdam, Alexandrium II 40 meter
30
31
36
Rotterdam, Alexandrium II 40 meter
190
Rotterdam, Alexandrium II 50 meter
190
30
31
36
Rotterdam, GH Betzweg 160 meter
190
Rotterdam, G.H. Betzweg 180 meter
30
31
36

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid