facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Himalayanrestaurantsneek

"Indiaas, Nepalees en Bhutanees Specialiteiten Restaurant."
Adres: Grootzand 11/13, 8601AR Sneek
Telefoonnummer: 0634179101
Stad: Sneek
Route: Grootzand 11/13
Postcode: 8601AR


Recensies
Super goede gerechten. Uitstekend van smaak! Ruime vegetarische keuze. Gekozen voor vlees en vegetarisch. Lekker gecombineerd. Hier gaan we vaker eten.
Wat hebben we hier heerlijk gegegeten . Ik denk dat mijn mond zich na 2 weken nog afvraagt wat er naar binnen is gegaan . Een ware smaak explosie en zo enorm lekker. Personeel ook super lieve en hartelijk. Een aanwinst voor sneek Hier gaan we zeker vaker terugkomen Vegetarische menuopties: Veel keus voor de niet vlees eter
Na de recensies gelezen te hebben kozen we voor Himalayan en wat was dat een goede keuze! Heerlijk eten, leuke sfeer en super aardige bediening. Na de Papadum en het voorgerecht kozen we een mix van gerechten Dal Bhaat en ze waren allemaal heerlijk. We kregen al snel de vraag of we extra rijst of naan brood wilde maar de portie was meer dan genoeg.
Geweldig! Wat een smaak! Super service! Sfeer ontspannen!Eten: 5/5
Een verademing tussen de middelmaat die je steeds meer tegenkomt in de horeca. Wat een vriendelijke bediening en wat een smaakvolle gerechten. En dat ook nog voor een prijs waar je vrolijk van wordt. Wij hebben genoten. Hartelijk bedankt. Vegetarische menuopties: De Indische/ Nepalese/ Bhutanese keuken biedt een grote verscheidenheid aan vegetarische en veganistische gerechten. Keuze te over bij dit restaurant.
Een verrassing in Sneek, heerlijk avondje uit eten Naast de diverse vleesgerechten op de kaart waren wij vooral blij met de mooie variatie in vegetarisch/veganistische gerechten. Fijne mensen, warm ontvangst, heerlijk gegeten en leuk geprijsd. Echt een aanrader!
Wij waren 2 dagen in Sneek, en door de goede recensies in dit Indiaase restaurant gaan eten. Wij hebben wereldwijd in heel wat Indiaase restaurants gegeten, maar deze staat echt in onze top 5! Het is jammer dat wij zo ver weg wonen Den Haag anders hadden we hier zeker vaker gaan eten! De bediening is ook super vriendelijk, en spreekt vloeiend Nederlands! Het eten is heerlijk gekruid, je kan zelf aangeven hoe mild of pittig je het eten wilt hebben! Groetjes Rob en Cindy Vrolijk
Heerlijk gegeten! Bediening is enorm gastvrij en vriendelijk. Ook kwam de kok tijdens het dineren langs om te vragen of alles naar wens was. Echt een aanrader!Eten: 5/5
Super goed en heerlijk eten, dames van de bediening zijn zeer vriendelijk. En er wordt regelmatig gevraagd of het voldoende is zo of dat er nog rijst of naanbrood aangevuld moet worden. Wij zeggen zeker voor herhaling vatbaar!!!!!
Klein maar gezellig restaurant, waar je heerlijk kunt eten. Eventueel is de pittigheid aan te passen naar eigen smaak. Mocht het gerecht aangepast moeten worden, dan doet het vriendelijke personeel er alles aan om de gewenste smaak voor je te realiseren. Ook de huiswijn past prima bij de gerechten die geserveerd worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid