facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hilversum Intratuin

Adres: Kromme Rade 2a, Hilversum
Telefoonnummer: +31356559030
Stad: Hilversum
Route: Kromme Rade 2a



op zoek naar gerelateerd: Intratuin Hilversum restaurant, Intratuin Kortenhoef, Intratuin openingstijden, Intratuin Amsterdam, Tuincentrum Hilversum, Intratuin Utrecht, Intratuin vestigingen, Intratuin Hilversum kerst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Efficiency Gardening - Tuineren T' Gooi/ Hilversum Efficiency Gardening - Tuineren T' Gooi/ Hil... 3 km We are a group of hard working multinational students in our gap year. We offer to do...
Recensies
Groot tuincentrum van een landelijke keten. Voor een Intratuin nogal saai. Ze verkopen binnen en buitenplanten, tuinmeubelen, bbq en woonaccessoire. Er is een kleine restaurant. Groot parkeerterrein.
Lees verder als je een eerlijke review wilt lezen: Deze beoordeler heeft meer dan 20+ eerlijke reviews gegeven Vrij grote intratuin waar je allemaal verschillende spullen kunt kopen. Ze maken daar altijd mooie thema’s waardoor het winkelen fijn voelt en nooit verveeld waar je ook bent in de winkel. Zoals op de foto’s te zien, is er ook een buitenterras bij het restaurant waar je ook heerlijke eten kunt kopen en ervan kunt genieten! Deze intratuin in hilversum verdient een 5 sterren van mij Voordelen: - Restaurant zie openingstijden in de foto's - Gratis toiletten - Grote intratuin - Je kunt van alles kopen bij deze intratuin - Klantvriendelijk personeel - Genoeg gratis parkeerplekken Nadelen: - Uitrit bij wegrijden is onoverzichtelijk - In het weekend vaak erg druk
Vandaag wilde ik met me vrouwtje naar het tuincentra in Hilversum en ben daar slecht behandelt wilde een rolstoel pakken krijg ik te horen dat ik dat niet zo maar kan pakken want ik moet een formulier in vullen ivm stelen van rolstoelen dagje uit me vrouwtje gaat dus niet door helaas een tuincentra waar ik nooit meer wil komen,
Enorm grote winkel met dito woonwinkel assortiment. De bediening in het restaurant is erg klantvriendelijk. De ikea wijze waarop je de hele zaak door moet voor de kassa vind ik minder geslaagd, en ook de prijzen vind ik erg hoog.
Te weinig personeel waardoor de rij meer dan een kwartier was. Uiteindelijk bij service balie iets moeten ruilen. Zij kunnen geen geld terug geven dus je raad het al je moet nogmaals in de rij staan bij de kassa …..
Het begint al met de drempels en het lange rondje wat je moet reiden als het druk is. Tip ga tegen de richting in dat scheelt drempels en kan sneller plek vinden. Dan heb je nog echt 50 cent nodig voor een karretje nep muntjes werken niet dus moet je wisselen of binnen bij een wisselapparaat. Wat assoetiment betrwft alle doorsnee planten en producten zijn er dus voor middelmatigheid kun je hier goed terecht maar wat een prijzen! Geregeld 2x zo duur als online. Dus als je meer dan ewn paar plantjes nodig hebt bespaar de frustratie van de drempels, muntjes en doe het lekker vanuit huis.
Een super mooi tuincentrum met een groot assortiment. 'Daar word ik blij van.' En ik ben niet eens van het tuinieren. Het is lekker rustig winkelen, maar dat komt waarschijnlijk omdat het maandag is. Op dit moment wordt er hard aan de voorbereiding van de kerstperiode gewerkt. Dus wat lege ruimtes, maar niet hinderlijk.
Als je in de buurt bent is een bezoekje zeker de moeite waard. Ik bezocht de winkel rond de kerst met veel mooie artikelen voor in de kerstboom en decoratie voor huis en tuin tentoongesteld Er was een ruime parkeergelegenheid met gemakkelijke rolstoel of kinderwagen toegang. De winkel had schone gratis toiletten met kinder verschoon gelegenheid.
De eigenaar/bedrijfsleider Kees Petersen van deze Intratuin is werkelijk een onbeschofte, oneerlijke man. Hij heeft ons bijna een uur opgesloten door de hekken af te sluiten terwijl wij nog al onze planten aan het inladen waren. Wij konden er om 17.50 uur niet meer uit. De politie gebeld, die op zoek ging naar iemand met een sleutel. Geen woord van excuus, maar liegen over zijn tijd van vertrek en alleen maar onbeleefd tegen ons. Wat een nare man. We gaan nooit meer terug naar deze Intratuin.
Fijn tuincentrum waar je zeker zal slagen. Ook voor kleine dingen kan je hier terecht. En je hoeft ook niet veel uit te geven maar kan natuurlijk wel. Veel plezier !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid