facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hilton Meats Zaandam

Info

Production plant for beef and pork for the retail market.

Adres: Grote tocht 31, 1507 CG Zaanstad
Telefoonnummer: 075-6594701
Stad: Zaanstad
Route: Grote tocht 31
Postcode: 1507 CG


Recensies
Onpersoonlijk, onduidelijk en bot. Dat zijn tempo-team inhouse en Hilton in een notendop. Hier wordt echt niets uitgelegd. Je voelt je er wel thuis... Als je een Pool of Spanjaard bent.
Goed beveiligd, strenge Covid 19 protocol regels, hygiëne op nummer een. Mooie en ruime kantine met erg lekker eten voor....weinig. Coffee is minder lekker maar ja.
Ik werk hier en het is een top bedrijf het werk is top leuke collega's het is lekker hard werken goed betaald en het eten in de kantine is super goedkoop mooi rookhok voor de rokers er hangen wijnig kloken dus de tijd gaat lkkr snel omdat je niet steeds op een klok kan kijken echt super leuk is het ik heb niks te klagen
Diensten Via tempo team, worden vrijwel altijd op het laatste moment afgezegd terwijl je al onderweg bent, niemand spreekt Nederlands zelfs de chefs zijn uit Polen. Corona is dagelijks realiteit in 2 maanden 4 meer besmet geraakt. Vraag me af waarom de GGD niet even een onderzoek doet hier.
Je wordt netjes geholpen door de bewaking
Ik ben er ontslagen omdat ik een plakje vlees weggooide.
Goede werkgever
Waardeloze ballentent
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid