facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hilt Sport en Ontmoeting De

Hilt Sport en Ontmoeting De
Adres: Hasselaarlaan 1 C , Eemnes 3755 AV, NL
Telefoonnummer: 035 531 1887
Stad: Eemnes
Route: Hasselaarlaan 1 C
Postcode: 3755 AV


Openingstijden

Maandag: 08:30-00:00
Dinsdag: 08:30-00:00
Woensdag: 08:30-00:00
Donderdag: 08:30-00:00
Vrijdag: 08:30-01:00
Zaterdag: 08:30-01:00
Zondag: 09:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: Huis Eemnes, Klein Slem Eemnes, Nieuwsbrief Huis van Eemnes, Huis van eemnes dijkzaal, Bevrijdingsdag Eemnes 2023, Eemnes Agenda, Sporten Eemnes, Workshop Eemnes
Recensies
Mooie theaterzaal met goede voorzieningen
Een uitstekende locatie om je bijeenkomsten - van groot tot klein - te organiseren. Midden in het land, niet te duur maar met goede voorzieningen. Daarnaast werken er stuk voor stuk vriendelijke mensen, wat ook altijd zorgt voor een positieve ervaring bij de gasten.
De vloer van de sporthal is veel te stroef voor volleybal. Maar de uiterst gezellige kantine met gashaard! maakt veel goed.
Met mijn Hatha-yogagroep op de dinsdagmorgen in de Tuinzaal heb ik heel goede ervaringen met de Hilt. De zaalvloer ik schoon yoga!, de airco werkt prima, de koffie in deze toko is prima en het personeel en het management is heel voorkomend. Een aanrader! Hans ten Have Yogadocent VYN.
Goede dag gehad bij Streekconferentie Eemland in De Hilt. Geen wifi, dat is toch niet meer van deze tijd. Verder prima geregeld.
Ik heb een paar keer vergaderingen bijgewoond in De Hilt. De service is goed maar het gebouw is verouderd. Inmiddels zitten ze in een nieuwe locatie.
Leuke sporthal en gezellige sportkantine waar je genoeg te eten en te drinken kan krijgen
De juiste plek om te sporten, heb hier zoeën 8 jaar gesport!
Leuke bediening mooie locatie om te vergaderen, centraal gelegen en goedkoop !
Heel goede locatie voor bijeenkomsten. Aardige medewerkers die zeer hulpvaardig zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid