facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hillies schoenen winkel

Info

Wij maken repareren en verkopen tassen schoenen en lederwaren



"Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van DIENSTENSchoenen & laarzen herstellen. Berg- en wandelschoenen herstellen. Laarzen innemen & uitleggen Klein orthopedische aanpassingen.Tassen & ritsen herstellen .Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren ook met chip. Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijkenKleding , gordijnen en leer repareren. Naamborden maken en graveren. Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud. Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, heuptassen, rugzakken, horloge bandjes, paraplu’s, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten, cilindersloten en sleutelhangersSlotenmaker: 24 uur per dag bereikbaar Messen slijpenRuim assortiment dames- en herenschoenen Handgemaakte leren schoenen"
Adres: javastraat 85-87, 1094 hb Amsterdam
Telefoonnummer: +31206635361
Stad: Amsterdam
Route: javastraat 85-87
Postcode: 1094 hb


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dappershoe Dappershoe 450 meter Op 12 juni 2017 heb ik 3 paar schoenen besteld via deze website. Ik kreeg mijn bestel...
Patta Amsterdam Patta Amsterdam 3 km Out of love and necessity rather than profit and novelty, Patta opened it’s doors in ...
Red Wing Shoes Amsterdam Red Wing Shoes Amsterdam 4 km Uiteindelijk toch de schoenen ontvangen met een klein presentje.
Sneaker District Sneaker District 4 km De Karhu sneakers zijn binnen 5 weken al kapot. Op whatsapp berichten wordt niet gere...
Sneaker Boutique Sneaker Boutique 4 km The Home to Exclusive Sneakers&Clothing
Qundra Shoes Qundra Shoes 5 km Qundra... makers of fine handmade men's shoes & more!
Modedam Modedam 7 km Ik wacht nu al 2 weken OP een paar schoenen van mijn dochter. Ik heb betaald online, ...
Riley Rosa Riley Rosa 9 km RILEY ROSA is een online webshop met de nieuwste trends op het gebied damesschoenen....
Nike Factory Store Nike Factory Store 10 km Altijd leuke sneakers voor een leuk prijsje! Kids vinden het altijd leuk om iets uit ...
Sneaker Icon Sneaker Icon 157 km We are a Sneaker company with a blog and web shop that offers up-to-date info about ...
Recensies
Ik had nog een paar bruine Suède Santoni's liggen waar ik bij twijfelde of ik ze niet beter kon vervangen. De zolen waren total-loss en er zaten gaten in de buiten en binnenzool. Aangezien de leest zelf nog helemaal in tact was, en ik het zonde vond om nogmaals 500-700 euro uit te geven aan nieuwe Santoni Penny loafers, ging ik op zoek naar een schoenmaker in Amsterdam die Santoni's met originele zolen kan repareren en er nieuw leven in kan blazen. Ik kwam uiteindelijk terecht bij het familiebedrijf Hillies. Na het inleveren heb ik een aantal weken gewacht en vandaag zojuist de schoenen opgehaald. De penny loafers hebben een volledig nieuwe zool gekregen waarbij ook de binnenzool is vervangen. De zolen zijn mooi afgewerkt, de randen geverfd in de juiste donkere kleur en de onderkant kunstzinnig afgewerkt in een bordeaux rode tint met zwarte details. Deze reparatie heeft in totaal 150 euro gekost. Voor het vakmanschap dat is geleverd is dit het helemaal waard. Deze loafers kan nu weer jaren op gelopen worden en het kopen van nieuwe loafers is hiermee dus ook niet nodig meer. Ik kom zeker terug in de toekomst wanneer een nieuw paar weer wat leven nodig heeft. Verder heeft de winkel een vriendelijk team en is het duidelijk dat de reparateur en hoofdverantwoordelijke veel ervaring heeft met lederwerk en schoenreparatie en oog voor detail bezit.
Gisteren waren mijn schoenen aan allebei de zijkanten uitgescheurt. Morgen heb ik de schoenen echt nodig voor werk. En door de top service van Mo kon ik ze vandaag nog laten maken. Ik ben heel blij met het resultaat. Ik was bang dat ik mn schoenen wel weg kon gooien, maar ze zijn echt super mooi gerepareerd. Morgen kan ik er nu gelukkig weer mee lopen. Echt mega dank voor deze uitstekende en vriendelijke service!
Vakmanschap van Hillie's! Van 1 paar de zolen vervangen, die schoenen lopen nu beter dan toen ze nieuw waren. Mijn terracotta rode Clarks heeft hij opnieuw kunnen verven, in exact de originele kleur. Erg onder de indruk!
Erg blij met het resultaat van de schoenen van m’n vriend! Z’n Masons zijn weer helemaal fresh en zo goed als nieuw. Ontzettend bedankt voor de goede service .
Verreweg de beste schoenmakerij in Amsterdam met een goede prijs-kwaliteitverhouding en ook nog eens een heel vriendelijk en vakkundig team! Gister mijn gerepareerde chelsea boots opgehaald waarvan ik dacht dat ze niet meer te redden zijn en het resultaat overtrof al mijn verwachtingen! Echt TOP afgewerkt en ze zijn nu weer als nieuw. Veder heb ik een paar te krappe schoenen laten oprekken waardoor ze nu wel lekker lopen. Zeer zeker een aanrader!
Shoe.doctor020 heeft mijn favoriete Gucci-sneakers gered. We hebben ze aan een andere meester in Amsterdam gegeven voor huidherstel en reiniging. Als gevolg hiervan liet de eerste master een enorme oranje vlek achter op de neus van mijn sneaker. Ik was vreselijk overstuur! Het is goed dat ik via via het adres van shoe.doctor020 heb gekregen. Hij heeft mijn sneakers opnieuw geverfd, en het was een zeer moeilijke klus, omdat ze een golf weergeven en het erg moeilijk is om alles gelijkmatig te schilderen, plus de oranje vlek van de vorige master was niet duidelijk hoe het zich zou gedragen. Na de reparatie van shoe.doctor020 zien mijn schoenen er als nieuw uit! Het is alsof ik ze twee dagen geleden heb gekocht: er is geen oranje vlek, de huid is volledig hersteld, geverfd en dit in de kortst mogelijke tijd. Heel erg bedankt en we komen terug!
Zeer tevreden met mijn B22 dior schoenen die helemaal CLEAN en zo goed als nieuw eruit zien. Als eerst een mailtje gestuurd wat er aan de hand was. Werd netjes en snel op gereageerd hoe lang het duurt en wat de prijzen kosten. Daarna nog op whatsapp goed contact gehad. Werknemers in de winkel zijn ook erg aardig en behulpzaam. Ik raad het iedereen zeker aan. Top service!
In 1 woord TOP schoenmakerij. Heb vele designer schoenen bij Hillie's laten reinigen/repareren en super tevreden. Gisteren scheurde mijn hak van binnen tijdens lopen en na een vriendelijke telefoontje kon ik nog langskomen om deze te laten repareren. Zit weer als gegoten en heb niet eens 10min gewacht. Ik kom voor deze schoenmaker van ver en dat is het waard!
Een geweldige ervaring bij Meesterschoenmaker Hillie's! Ik kwam met de vraag of de schachten van mijn tweedehands design laarzen verbreed konden worden. Inmiddels was ik er al achter gekomen dat dit niet vaak gedaan wordt, omdat ik al meerde malen was afgewezen bij andere schoenmakers in Amsterdam. Maar Mo twijfelde geen seconde en zo leek het vond het een leuke uitdaging. Daarbij liegt het resultaat er niet om. Het is gelukt, en de laarzen passen nu verbluffend goed. De expertise en vakmanschap spat er van af bij Hillie's en daarbij was de service uiterst vriendelijk. Ik kom zeker terug!
Ik ben bij veel schoenmakers geweest. En ik moet zeggen dat Meester Schoenmaker Hillie’s verreweg de beste is! Het is altijd fijn om hier te zijn. Je wordt goed en snel geholpen en altijd met vriendelijkheid. 14 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst en sindsdien ben ik hier altijd te vinden als het om schoenen of sleutels gaat. Voor kwaliteit en hartelijkheid blijf je terugkomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid