facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hilkens Diervoeders - voor huisdier, tuin en paard

Hilkens Diervoeders - voor huisdier, tuin en paard

Info

Dierenvoeding-specialist. U kunt bij ons terecht voor al uw dierenvoer, dier- en tuinbenodigdheden. Gevestigd in hartje Swalmen.

Geschiedenis

In de winkel van Hilkens Diervoeders aan de Stationsstraat 31 in Swalmen vindt u alles voor tuin en dier.
Zo vindt u er voeders en benodigdheden voor paard, schaap, pluimvee, rundvee en andere landbouwhuisdieren, maar ook voer en benodigdheden voor uw hond, kat en knaagdier.
Daarnaast kunt u er terecht voor o.a. (kunst)meststoffen, bestrijdingsmiddelen en afrasteringsmateriaal. De medewerkers staan u graag te woord om u van tips en adviezen te voorzien.

Hilkens Diervoeders is een vooruitstrevend familiebedrijf gevestigd te Swalmen, waar op dit moment de 3e generatie aan het roer staat. Onder strenge kwaliteitseisen worden hier sinds 1938 voeders geproduceerd, onder andere paardenvoeding en alpacavoeding.
Jarenlange ervaring gecombineerd met de kennis van nu zorgen ervoor dat Hilkens kwalitatief hoogstaande voeders produceert, afgestemd op de specifieke behoeftes van uw paard, pony, alpaca of ander (hobby)dier.



"Hilkens Diervoeders is een vooruitstrevend familiebedrijf gevestigd te Swalmen, waar op dit moment de 3e generatie aan het roer staat. Onder strenge kwaliteitseisen worden hier sinds 1938 voeders geproduceerd, onder andere paardenvoeding en alpacavoeding. Tevens zijn de we Nederlandse Marstall vertegenwoordiging.Marstall is een kwalitatief hoogwaardig paardenvoer, dat al meer dan 40 jaar in heel Europa verkocht wordt. Door ons uitgebreide assortiment en persoonlijke advies kunnen we altijd een passend rantsoen samenstellen, afgestemd op het specifieke gebruikWe hebben in onze winkel en webshop een ruim assortiment dierenvoeder, waarmee er voor elk dier en elk belastingsniveau een passend voer te vinden is."
Adres: Stationsstraat 31, 6071kb Swalmen
Telefoonnummer: 0475-501218
Stad: Swalmen
Route: Stationsstraat 31
Postcode: 6071kb


Openingstijden

Maandag: 13:15 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 12:15


op zoek naar gerelateerd: Dierenvoeding producent
Recensies
Vandaag honden brokken gehaald, de verkoopster was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Leuk vriendelijk bedrijf met een verassend breed aanbod tegen zeer redelijke prijzen.
Uitgebreid assortiment Prins hondenvoer en nog veel meer.
Mooi adresje,vriendelijke mensen. Wel een krap putje om voor te komen
Het beste diervoeder voor elk dier
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid