facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hil-Trade Soest BV

Hil-Trade Soest BV

Info

Energieconsulent voor energiebesparende producten en energiediensten. Service en onderhoud CV ketels en technische installaties.

Geschiedenis

Het adres voor Service en onderhoud voor uw centrale verwarming en ventilatie in de regio.
24 uur storingsservice en onderhoudscontracten voor centrale verwarming.
Wij voeren een breed programma met exclusieve designradiatoren en aanverwante verwarmingsproducten, waaronder CV ketels, zonlichtsystemen, airco's en meet en regeltechniek. Ook voor deskundig advies, installatie, service en onderhoud aan deze toestellen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een door SEI erkend installatiebedrijf en aangesloten bij UNETO-VNI Dit geeft u de garantie dat u een vakman in huis haalt. Wij hanteren het concept "One stop shopping". Dit betekent dat wij al uw installatievragen in behandeling nemen.

Adres: Birkstraat 54, 3768 HJ Soest (Nederland)
Telefoonnummer: 035 685 7233
Stad: Soest
Route: Birkstraat 54
Postcode: 3768 HJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Remeha Soest, Remeha Hilversum, Remeha onderhoud Breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VHOS Soest VHOS Soest 1 km Hallo VHOS, hoe goed zijn jullie bereikbaar?? Jammer want toekomstige leden willen ee...
Greenprintbuildings.com Greenprintbuildings.com 2 km Sustainable housing industry
Nationaal Militair Museum Nationaal Militair Museum 4 km Volg hier het laatste nieuws van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg!
Recensies
Och, weken wachten op een offerte, er zelf achter aan moeten bellen, dan pas eind maart tijd hebben... Gewoon een heel slecht verhaal! Oh en je eigen bedrijf 2 x 5 sterren geven is ook niet bijzonder sterk!
CV deed het opeens niet meer. Deze vakman uit Soest wist mij telefonisch zonder vragen uit te leggen hoe ik de combiketel kon schoonmaken waarna deze het weer deed. Top service!
Om 16:30 gebeld ivm cv storing, binnen 30 minuten gearriveerd en snel kunnen herstellen onderdeel vervangen. Vakman, vriendelijk en nette prijs
Vandaag gebeld. Vandaag bezoek gehad
Vertaald door Google Top service! Origineel Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid