facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hike & Trekking Training

Hike & Trekking Training

Info

Groeps hike (wandel) training om algemene fitheid te verbeteren en/of om je voor te bereiden op korte of meerdaagse trekkings.

Geschiedenis

Wil je fit worden maar geen zin om het alleen te doen of naar de sportschool te gaan? Of wil je trainen voor een bepaalde trekking of hike? Hike & Trekking Training zorgt ervoor dat je snel fit wordt door middel van hike trainingen in de duinen en op het strand. De ene keer met een backpack de andere keer zonder. (ligt ook aan het level van uithoudingsvermogen) Een uitdagende fysieke training waar ook veel aandacht wordt besteed aan mentale kracht en doorzettings-vermogen. Wij bieden verschillende 6 weekse programma's aan. Voor de absolute beginner maar ook voor de ervaren hiker. Interesse? Neem dan even telefonisch contact op.

Adres: Puinduinen, Kijkduin, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0615075367
Stad: Kijkduin
Route: Puinduinen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
H.C.C. Groen-Geel H.C.C. Groen-Geel 10 km Super gezellig, gemakkelijk parkeren en goede bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid