facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HijsJob

HijsJob

Info

Voor meer informatie over onze producten of eventuele andere vragen, kunt u altijd even e-mailen naar [email protected]

Geschiedenis

HijsJob is een zelfstandig bedrijf. Wij werken wel samen met diverse andere (EKH-) bedrijven. Wij willen de beste en goedkoopste Online aanbieder zijn van kwalitatieve goede hijsproducten. Door een zeer platte bedrijfsstructuur, directe inkoop bij uitsluitend fabrikanten, inkoop van grote partijen maar wel met een beperkt programma kunnen wij niet alleen de beste producten maar deze producten tevens tegen de laagste prijs aanbieden.

Door een jarenlange ervaring hebben wij veiligheid, prijs en kwaliteit op een unieke manier weten te combineren tot ons huidige product aanbod. Al onze producten voldoen uiteraard aan de wettelijke gestelde eisen. Alle producten zijn leverbaar inclusief een (EKH-) certificaat.

Bijna alle getoonde artikelen zijn uit voorraad leverbaar (mits anders vermeld). Grote voorraden verzekeren u niet alleen van goede prijzen maar ook van korte levertijden, bv hijsbanden >14.500 stuks, loadbinders >1.000 stuks, sluitingen >18.000 stuks, ketting-delen >34.500 stuks. Elektr. Takels 1-5 ton uit voorraad, Etc.

Wij beperken ons tot de verkoop van deze producten, voor eventuele installatie (elektr. Takels), herkeuringen, certificaten beheer (digitaal), specials, werken wij samen met een 2-tal gerenommeerd EKH keurings-bedrijven. Graag brengen wij u in contact met vakspecialisten. De garantie van de producten blijft uiteraard wel onze verantwoordelijkheid.

Bovenstaand garandeert u als klant de beste prijs kwaliteitsverhouding.

Adres: Maas 40, 5684 PL Best
Stad: Best
Route: Maas 40
Postcode: 5684 PL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DRS Groep DRS Groep 104 meter Wij hebben goede ervaring met dit bedrijf en het personeel is ook vriendelijk,ook zij...
Matas Electronics BV Matas Electronics BV 767 meter Klant bezoek. Leuk bedrijf.
Van Loon Vlees Van Loon Vlees 1 km Toponderneming. Zeer breed pakket aan maaltijd / vlees / food concepten. Erg interess...
Fitform Fitform 1 km Fabrikant maakt uitstekende stoelen, in ons geval sta-op-stoel, op maat gemaakt, aang...
Migatronic Nederland BV Migatronic Nederland BV 2 km Migatronic ontwikkelt intelligente technologie voor handlassen en automatische lasopl...
XJFlooring B.V. XJFlooring B.V. 2 km Specialist in milieuvriendelijke en duurzame betonvloer renovatie. Hiperfloor Special...
Van Oirschot Natuursteen Van Oirschot Natuursteen 2 km Onze keuken is prachtig geworden mede dankzij de slimme inmeting en levering van ons ...
Recensies
Zelden zo'n duidelijke webshop gezien in hijsmateriaal. Ook nergens zo'n uitgebreid programma en toch weten ze het overzichtelijk te houden. Top!
Vandaag ontvangen, alles oké.
Super uitgebreid assortiment met kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, vriendelijk en vakkundig personeel. Alleen de levering mag wel wat sneller; mijn ervaring is dat het gemiddeld 3-5 werkdagen duurt alvorens een bestelling bij de klant is, dat is niet meer zo van deze tijd.
Prima, snelle opvolging van herstellingen en zeer klantvriendelijk. Er wordt hier nog rekening gehouden met de klant! Een aanrader.
Je wordt geheel gratis toegevoegd aan de verzendlijst van de nieuwsbrief, ook al heb je er niet om gevraagd. Niet erg netjes.
Vertaald door Google Top service! Origineel Top service !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid