facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hiipp by Jet

Info

Een hippe kledingzaak gevestigd aan de Wilhelminaweg 1 in Dieren, onze merken Zoso, Red button, Blue seven, Onetwo luxzuz, Norfy en nog vele anderen.

Geschiedenis

Op 1 oktober 2015 is onze droom werkelijkheid geworden. Een hippe dameskledingzaak gevestigd te Dieren. Bij Hiipp by Jet kunt u terecht voor de hipste items zoals kleding, schoenen, tassen, sieraden en accessoires. Onze maten gaan van 36 tot en met 46.



"Hiipp by Jet is een hippe dames kledingzaak met een uitgebreid aanbod in kleding, schoenen, tassen, sieraden en accessoires voor moeder, dochter en oma. Daarnaast verkopen wij sinds kort ook een klein plukje mannenmode en woonaccessoires. De combinatie van een hippe outfit en een hip huis vinden wij een ontzettend leuk concept. Onze maten gaan van maat 34 tot maat 46 en de plussize damesmode van het merk Exxcellent tot maat 50. Regelmatig gaan wij op pad, op zoek naar de hipste mode items zodat onze winkel wekelijks wordt aangevuld met de nieuwste collecties. Je bent van harte welkom in onze winkel van maandag tot en met zaterdag en er staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar!"
Adres: Wilhelminaweg 1, 6951 BM Dieren
Telefoonnummer: 0652069819
Stad: Dieren
Route: Wilhelminaweg 1
Postcode: 6951 BM



op zoek naar gerelateerd: Kledingwinkel Dieren, Zoso Klarna, Zoso kleding, Just More, By-jet kleding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Just More fashion&shoes Just More fashion&shoes 323 meter Trendy, sportief of casual & dressed tot in de kleinste details. Jouw mooiste fashion...
THUIS Woondeco Dieren THUIS Woondeco Dieren 362 meter Hier gunnen we u een kijkje bij ons THUIS. De woon & kado winkel die sfeer brengt. De...
Eerlijk Tweedehands Kleding en Koffie Eerlijk Tweedehands Kleding en Koffie 362 meter Al lang een frequente bezoekster van deze winkel. Gezelligheid troef en een leuke keu...
Recensies
Mooie en grote winkel. Zowel voor kleding als accessoires. Veel toffe merken zoals Lofty Manner, Red Button, C&S enz. Echt een aanrader om daar naartoe te gaan! En niet onbelangrijk, gezellig personeel die goed meekijken en ook naar je luisteren. "Even snel" door de winkel rennen lukt daar bijna niet want 9 van de 10 keer sta je met de dames een kop koffie te drinken terwijl zij weer nieuwe items/voorraad aanvullen!
Een super fijne overzichtelijk winkel. Alle ruimte om te winkelen en te passen. De dames zijn erg gastvrij, en geven alle ruimte om rustig te kijken, te passen. En voor advies staan ze voor je klaar, zonder opdringerig te zijn. Er is ook ruimte voor een kopje koffie of thee aan een gezellige tafel.
Wat een gezellige, mooie winkel! De dames geven altijd een professioneel en eerlijk advies en de kleding is van goede kwaliteit. Ik kom hier graag voor wat nieuws!
Superleuke winkel met betaalbare kleding voor elke vrouw. Ik slaag er altijd! Goed en eerlijk advies. En de koffie is ook prima!!
Leuke kleding en accessoires! Prettige ongedwongen sfeer en ben goed geholpen. Aanrader.
Een hele leuke winkel met veel keus in kleding, schoenen en sieraden. Voor iedere leeftijd is er wel wat te vinden. Je wordt erg fijn geholpen door de medewerksters, die goed kijk hebben op wat je staat! De moeite waard voor een bezoekje.
Een top winkel met altijd erg mooie spulletjes, trendgericht, maar ook uniek. Je wordt goed geholpen en er is altijd een prettige sfeer. Alleen voor een leuk praatje kun je al terecht en vaak ga je dan ook nog de deur uit met een mooie outfit en of sieraad. Ik word zeker blij van deze winkel!
Leuke kleding en heel behulpzaam
Mariëtte een enthousiaste vrouw die weet wat bij je past. Altijd eerlijk wat kleding keuze betreft. Ook in voor een gezellig praatje met een bakje koffie of thee erbij. Al met al een powervrouw met een enorm leuke winkel
Top winkel met super gezellige dames!!! Kleding altijd hiipp! Goede smaak van de inkopers!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid